Dakrenovatie Wilrijk

Wilt u graag uw dak in Wilrijk laten renoveren? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht voor meerdere soorten renovatiewerken en dakwerken: zoals het vernieuwen van uw dakbedekking of het plaatsen van isolatie, een onderdak of een volledig nieuw dak.

De vier soorten dakrenovaties van AA Dakwerken in Wilrijk

Oude Dakbedekking Verwijderen & Nieuwe Dakbedekking Plaatsen

dakrenovatie wilrijk

De dakbedekking kan na verloop van tijd verslijten. Het is dan hoog tijd voor het verwijderen van deze dakbedekking en het aanbrengen van een nieuwe laag. We helpen u hier graag bij. Zo voorkomt u lekkage en schade aan de dakconstructie (met de daarbij behorende hoge kosten) voor zowel hellende als platte daken.

Volledig Nieuw Dak Plaatsen

dakrenovatie van nieuw dak wilrijk

Soms kan het nodig zijn om een volledig nieuw dak te plaatsen, bijvoorbeeld in geval van doorzakking of vochtschade. Dit is natuurlijk wel een ingrijpende klus en er komen hoge kosten bij kijken. AA Dakwerken staat u hier graag in bij van het begin tot het einde.

Dakbedekking Verwijderen, Isoleren Langs Buiten & Nieuwe Dakbedekking Plaatsen

dakrenovatie en isolatie

Bovenstaande stappenplan kan verder ook aangevuld worden met een dakisolatie. U bent immers al bezig met het verwijderen van de oude dakbedekking, we kunnen dan een dakisolatie langs buiten plaatsen. Zo verliest u geen binnenruimte én is uw dakconstructie goed beschermd tegen temperatuurschommelingen.

Dakbedekking Verwijderen, Onderdak plaatsen & Nieuwe Dakbedekking Plaatsen

volledige renovatie

Wilt u uw dakbedekking laten vernieuwen? Dan kunnen we in dit proces ook een onderdak plaatsen. In veel oude woningen is deze niet aanwezig, terwijl het een beschermingslaag vormt tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Dakrenovatie van uw Platte Dak in Wilrijk

Is uw platte dak in slechte staat of heeft u last van veel lekkages? Dan kan het hoog tijd zijn voor een gedeeltelijke of volledige dakrenovatie. Het vernieuwen van een plat daken is ook het perfecte moment voor dakisolatie. Indien uw dakconstructie nog in goede staat is, dan is er alleen een nieuwe dakbedekking nodig.

De Beste Zolderrenovatie dankzij onze Dakwerkers

Maakt u gebruik van uw zolder? Een dakrenovatie is hét perfecte moment om van uw zolder een prettigere ruimte te maken. Laat ons uw zolder renoveren, zo kunnen we zorgen voor meer natuurlijk lichtinval.

Het dak van uw dromen – dankzij de dakrenovatie van AA Dakwerken

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een nieuw dak? Ontvangt u graag onze premies voor renovaties? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We geven u graag professioneel advies en helpen u met de premiebegeleiding.

Dakwerken Wilrijk

“Heb dit jaar beroep gedaan om een 4tal daken te vernieuwen,alsook de constructie van het puntdak ,ben heel te vreden over de voltooide werken.Daar komt nog bij dat deze firma de laagste in prijs was van de 5 firma’s die ik heb aangesproken.Ook de vriendelijkheid van de mannen is leuk meegenomen.”

“top service, top team… wij zijn heel tevreden van het resultaat”