Dakwerken Edegem

Op zoek bent naar gespecialiseerd bedrijf in dakwerken Edegem, dan bent u bij dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken aan het juiste adres. Al sinds 2005 is ons bedrijf actief in Antwerpen en omstreken.

• Functioneert uw dak niet meer naar behoren?
• Is uw dak toe aan een dakrenovatie?
• Heeft u plannen voor een nieuwbouwproject?
• Tijd voor een dakisolatie om op termijn te besparen?
• Een nieuw dak laten plaatsen?
• …

Door onze jarenlange ervaring kan u steeds rekenen op expertise en kwaliteitsvolle materialen voor alle dakwerken in Edegem.

Dakwerken Edegem Auto

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen?

Dakrenovaties of Nieuwbouwprojecten te Edegem?

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, dakrenovatie, algemene renovatie, commerciële gebouwen of historisch panden in gemeente Edegem, we kunnen elke klus aan. Samen met u kijken we naar uw wensen en krijgt u van ons gratis advies op maat. Bij oude panden kunnen we verschillende dakrenovaties uitvoeren. We kunnen voor u een volledig nieuw dak plaatsen, maar ook alleen het vervangen van de dakbedekking is een mogelijkheid. Uiteraard gebruiken we de beste materialen en zorgen we er voor dat u dak weer zo lang mogelijk mee gaat. Middels deze aanpassing zal de waarde van uw woning stijgen, mocht u ooit nog willen verhuizen dan kan dit aardig wat opleveren!

Edegem is een prachtige gemeente, een gebied met ontzettend veel oude woningen en erfgoed, zoals bijvoorbeeld het Fort 5. Deze bijzondere architectuur is natuurlijk prachtig om te zien, echter brengt het ook het nodige (renovatie)werk met zich mee.

Voor onze dakwerken zijn wij actief in volledige regio Antwerpen & Omstreken ook in randgemeenten: Kontich & Aartselaar

Bekijk hieronder onze realisaties van Dakwerken Edegem