Dakwerken Boom

Op zoek naar een dakwerker in Boom? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle dakwerken Boom! Antwerpse Algemene Dakwerken is na al de jaren van kwalitatief afgewerkte dakprojecten een begrip geworden voor dakwerken in regio Boom en omstreken, voor hellende daken en platte daken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van dakwerken (meer dan 15 jaar ervaring) is uw dak in goede (vakmans-)handen bij ons. Dankzij een doordachte zakelijke aanpak zijn we bovendien erin geslaagd om zoveel mogelijk onnodige vaste kosten zoals een showroom of een groot magazijn en (onnodig) kantoorpersoneel te vermijden wat ons toelaat om aan onze klanten de scherpste marktprijzen voor uw dakwerken Boom te kunnen aanbieden.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Boom Dakwerken

Onze Dakwerken Diensten Regio Boom

Dakrenovatie, dakisolatie of een nieuw dak in uw nieuwbouwproject wordt door ons op een vlotte en kwaliteitsvolle manier uitgevoerd dankzij vakkennis en het gebruik van kwaliteitsvolle bouwmaterialen.

Wij zijn ervaren met dakwerken voor: platte daken, hellende daken, plaatsingen van nieuwe daken en renovatie projecten die telkens voldoen telkens aan de isolatienormen van 2020.

Ook kleinere dakwerken zoals montage van (velux) dakramen, herstellingen van dakgoten,  plaatsing van lichtkoepels en afwerking van uw zolder tot een volwaardige kamer behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Dakwerken Boom

Dakwerken Boom voor particulieren en bedrijven

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u voor alle dakwerken regio Boom terecht als particulier of als bedrijf.  Het dak van appartementsgebouwen, rijwoningen, villa’s of een kantoorgebouwen:  we gaan telkens te werk met maar één doel voor ogen. Een perfect afgewerkt plat dak / hellend dak, met een duurzame structuur en dakbedekking op maat van uw persoonlijke smaak wat telkens voldoet aan de nieuwe isolatienorm van 2020.

Voor premiebegeleiding kunt u ook op AA-dakwerken rekenen, zo zijn we niet enkel op de hoogte van nationale en regionale premies, maar ook van gemeentelijke premies in Boom.

Wij zijn actief in 2850 Boom, Antwerpen en alle gemeentes dichtbij: Puurs, Niel, Mechelen,Willebroek en Rumst.

Dakwerken Boom – Realisaties en Projecten

Hieronder vindt u een greep van onze dakwerken in Boom en omstreken: renovaties en nieuw dak plaatsen, volledig nieuwe daken, dakisolaties, renovatie, en meer…

Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Ook voor premiebegeleiding in Boom staan we u graag bij. Onze dakwerken worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.