Dakwerken Boom

Op zoek naar de beste dakwerker in Boom? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle dakwerken Boom! Antwerpse Algemene Dakwerken is na al de jaren van kwalitatief afgewerkte dakprojecten een begrip geworden voor dakwerken in regio Boom en omstreken, voor hellende daken en platte daken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van dakwerken (meer dan 15 jaar ervaring) is uw dak in goede (vakmans-)handen bij ons. Dankzij een doordachte zakelijke aanpak zijn we bovendien erin geslaagd om zoveel mogelijk onnodige vaste kosten zoals een showroom of een groot magazijn en (onnodig) kantoorpersoneel te vermijden wat ons toelaat om aan onze klanten de scherpste marktprijzen voor uw dakwerken Boom te kunnen aanbieden.

Boom Dakwerken

Onze Dakwerken Diensten Regio Boom

Dakrenovatie, dakisolatie of een nieuw dak in uw nieuwbouwproject wordt door ons op een vlotte en kwaliteitsvolle manier uitgevoerd dankzij vakkennis en het gebruik van kwaliteitsvolle bouwmaterialen.

Wij zijn ervaren met dakwerken voor: platte daken, hellende daken, plaatsingen van nieuwe daken en renovatie projecten die telkens voldoen telkens aan de isolatienormen van 2020.

Ook kleinere dakwerken zoals montage van (velux) dakramen, herstellingen van dakgoten,  plaatsing van lichtkoepels en afwerking van uw zolder tot een volwaardige kamer behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Dakwerken Boom

Dakrenovatie Boom

Welke dakwerken in Boom nodig zijn voor een dakrenovatie is afhankelijk van de staat van jouw dak, type dak (hellend dak of plat dak) en de materiaalkeuze van de dakbedekking.

Elk dak is anders, dus elke dak renovatie zal ook anders zijn zoals: simpele dakherstelling / dakreparatie, oude dakbedekking verwijderen & nieuwe dakbedekking plaatsen, overzetdak plaatsen, nieuwe dakconstructie, dakramen plaatsen of een combinatie van verschillende dakwerken. Wij helpen u graag met renovatie van uw dak.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en oplossing op maat.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Dakisolatie Boom

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen, als een dak niet voldoende is geïsoleerd, wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren.

Dakisolatie kan toegepast worden op elk dak (plat of hellend) en kan binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende isolatie merken zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

Platte Daken Dakwerken Boom

Platte daken met de juiste soorten dakbedekking hebben weinig onderhoud nodig. Bij AA-Dakwerken zijn we gespecialiseerd in EPDM en roofing. Bij EPDM wordt het dak bedekt met een sterk folie gemaakt van speciaal rubber. Dit folie gaat lang mee en vergt geen onderhoud. Samen met bekende leveranciers als Iko en Icopal leveren we bij elke klant de beste kwaliteit voor uw platte dak.

Bij roofing (bitumen dakbedekking) brengen we 2 lagen aan op het dak. De eerste laag vormt een onderlaag waar de tweede laag bovenop wordt gelegd. Vervolgens worden de delen aan elkaar vast gebrand en wordt alles netjes afgewerkt met leislag.

Dakwerken Boom voor particulieren en bedrijven

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u voor alle dakwerken regio Boom terecht als particulier of als bedrijf.  Het dak van appartementsgebouwen, rijwoningen, villa’s of een kantoorgebouwen:  we gaan telkens te werk met maar één doel voor ogen. Een perfect afgewerkt plat dak / hellend dak, met een duurzame structuur en dakbedekking op maat van uw persoonlijke smaak wat telkens voldoet aan de nieuwe isolatienorm van 2020.

Voor premiebegeleiding kunt u ook op AA-dakwerken als dakwerker inschakelen, zo zijn we niet enkel op de hoogte van nationale en regionale premies, zoals de overkoepelende renovatiepremie of het verlaagd BTW-tarief, maar ook van gemeentelijke premies in Boom.

Wij zijn actief in 2850 Boom, Antwerpen en alle gemeentes dichtbij: Puurs, Niel, Mechelen,Willebroek en Rumst.

Dakwerken Boom – Realisaties en Projecten

Hieronder vindt u een greep van onze dakwerken in Boom en omstreken: renovaties en nieuw dak plaatsen, volledig nieuwe daken, dakisolaties, renovatie, en meer…

Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Ook voor premiebegeleiding staan we u graag bij als dakwerker in Boom.

Als erkende dakdekkers worden onze dakwerken regio Boom worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.