Dakwerken Schilde

Op zoek naar een dakwerken in Schilde? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Wij staan sinds 2005 voor: kwaliteit, ervaring én een uitstekende begeleiding.  Er wordt bij AA-Dakwerken enkel gewerkt met kwaliteitsmaterialen & al onze dakwerken voldoen aan de isolatienorm van 2020.

Bij ons kunt u terecht voor :

  • Dakisolaties
  • Dakrenovaties
  • Nieuwbouwprojecten
  • En meer….

Voor Dakwerken Schilde Na Dakwerken Schilde

Dakrenovaties in Schilde

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of historisch panden, we kunnen elke klus aan. Samen met u kijken we naar uw wensen en krijgt u van ons gratis advies op maat. Bij oude panden kunnen we verschillende dakrenovaties uitvoeren. We kunnen voor u een volledig nieuw dak plaatsen, maar ook alleen het vervangen van de dakbedekking is een mogelijkheid. Uiteraard gebruiken we de beste materialen en zorgen we er voor dat u dak weer zo lang mogelijk mee gaat.

Ook kunnen we bij het plaatsen van nieuwe dakbedekking een onderdak plaatsen. Oudere huizen en panden hebben vaak geen onderdak terwijl dit best belangrijk is. Een onderdak vormt een beschermlaag tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking. Wanneer u bij een renovatie dus nieuwe dakbedekking en een onderdak laat plaatsen, is het ook slim om te kijken of eventuele isolatie nodig is.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen?