Industriële Dakwerken Antwerpen

Op zoek naar industriële dakwerken in Antwerpen? Een betrouwbaar, goed isolerend en stevig dak op uw bedrijf of industriële pand is van groot belang. Niets is er zo vervelend (en kostbaar) als schade aan uw bedrijfsdak. Daarom blijft industriële dakwerken laten uitvoeren door een specialist van groot belang. Wij staan u graag bij voor:

• Onderhoud & beheer van industriële daken
• Herstellingen aan industriële daken
• Renovatiewerken industriële platte daken
• Renovatie industriële hellende daken
• Nieuwbouw van industriële daken

Het belang van een goed industrieel dak

Goed en sterke industriële daken zijn ontzettend belangrijk in het bedrijfsleven. Daken hebben primair een beschermende functie van alles wat in een gebouw te vinden is, van mensen, goederen, meubilair tot (in het geval van stallen) dieren en vee.

Verder is een goede industriële dakbedekking onmisbaar om de energiekosten te beperken. Gemiddeld ontsnapt er in industriële gebouwen en loodsen al snel 30 tot 40 procent van de warmte via het dak. Is het industriële dakwerk goed geïsoleerd, dan kunt u hierdoor flink op de energiekosten besparen. Een renovatie industriële dakwerken kan dan ook zeker geen kwaad bij een oud dak / oud gebouw. Ten slotte: u behoudt de waarde van uw bedrijf en vergroot deze, als u kiest voor het renoveren van oude daken.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Ervaren Industriële Dakwerkers Antwerpen

Wij staan u graag bij voor alle industriële dakwerken: renovatie, het aanbrengen van efficiënte dakisolatie, het compleet vernieuwen van uw dak, nieuwbouw of allerhande timmerwerk om de dakconstructie te vernieuwen of versterken. Voor zowel platte daken als hellende daken.

Met uitvoerige expertise in industriële dakwerken en goed opgeleid personeel bent u bij ons op aan het juiste adres. Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Uw dakvernieuwing of dakrenovatie gebeurt steeds met de beste materialen die sinds jaren hun sterkte en duurzaamheid bewezen hebben.