Op zoek naar Dakwerken Puurs Sint-Amands?

Bent op zoek naar een geschikte dakwerker voor dakwerken Puurs? Dan bent u bij Antwerpse Algemene Dakwerken voor al uw dakwerken aan het juiste adres. Sinds 2005 is ons bedrijf actief in Puurs-Sint-Amands, Antwerpen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alle dakwerken in puurs. Voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten, platte daken als hellende daken. Wij staan uw graag zo snel mogelijk ten dienste!

– Meer dan 15 jaar ervaring

– Hoogstaand afwerkingsniveau en 15 jaar garantie

– Meer dan 150 tevreden klanten

Dakwerken Regio Puurs

Op zoek naar een dakwerker met ervaring voor uw dakwerken Puurs? Onze ervaren dakwerkers zijn professionals met jarenlange ervaring in dakwerken. Wij hebben ervaring met alleenstaande woningen,rijhuizen, kantoren, handelszaken, magazijnen, werkplaatsen of zelfs historische gebouwen. We zorgen telkens voor een hoogstaand afwerkingsniveau van uw plat dak of hellend dak, met materialen die sinds jaren hun sterkte en duurzaamheid hebben bewezen. Afhankelijk van uw smaak en uw budget.

We staan elke dag opnieuw voor uw klaar voor alle dakwerken Puurs. Onze dakwerken aan hellende daken & platte daken kunt u terugvinden over heel de Antwerpse streek, ook in naburige gemeenten (Niel, Bornem, Willebroek, Hamme,….) Wie weet rijdt u wel dagelijks langs een gloednieuw dak van AA-dakwerken.

Dakisolatie Laten Plaatsen in Puurs

Een slecht geïsoleerd dak zorgt er niet enkel voor dat de gestookte warmte verloren gaat, maar ook voor een deuk in de portemonnee door al de extra stookkosten. Warmte stijgt immers naar boven. Met de juiste dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen. Wij voeren dakisolatie in Puurs-Sint-Amands. Hiervoor werken wij samen met kwaliteitsmerken zoals: Iko Enertherm en voldoen al onze dakisolaties telkens aan de isolatienorm van 2020, het laten plaatsen van de nodige dakisolatie zal altijd op termijn renderen.

Dakrenovatie Puurs

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht voor meerdere soorten dakrenovatiewerken:

• Vernieuwen of vervangen van de dakbedekking (platte daken & hellende daken)
• Dakisolatie laten uitvoeren
• Plaatsen van onderdak
• Plaatsen van een volledig nieuw dak
• Combinatie van dakrenovatiewerken (vb. plaatsen dakkapel + dakrenovatie)

Uiteraard kijken wij vooraf samen met u naar de materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Dit advies bieden we gratis en vrijblijvend aan. Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakwerkers materialen van hoge kwaliteit die hun sterkte en duurzaamheid in de loop van de jaren bewezen hebben aan een scherpe prijs. Zo kan uw dak nog jarenlang meegaan.

plat dak dakisolatie
Dakwerkers AA-Dakwerken

Ervaren Dakwerkers van AA-Dakwerken

Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Ook voor premiebegeleiding staan we u graag bij. Onze dakwerken worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar. Vraag vandaag nog een offerte aan.