Een overzicht van onze diensten

Dakrenovatie

Dakrenovaties van zowel hellende als platte daken

Nieuwbouwprojecten

Dakwerken voor nieuwbouwprojecten

Dakkapellen

Plaatsing van dakkapellen

Dakvensters (velux)

Plaatsing van (velux) dakvensters

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht voor een waaier aan diensten terecht. Tijdens onze werken wordt er enkel gebruik gemaakt van de kwalitatieve materialen en voldoen alle werken aan de laatste vereiste normen Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten.

Dakisolatie – Tijd om uw dak te laten isoleren? Een dakisolatie kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Wij isoleren zowel hellende als platte daken, rekening houdend met de isolatienorm van 2020.

Dakrenovatie – Het plaatsen van nieuwe dakbedekking, het herstellen schade aan uw dak, dakgoten en/of wapenen uw dak tegen alle weerselementen.

Zolderrenovatie – Een slaapkamer, kantoor, badkamer, hobbykamer of andere kamer op zolder? Wij bespreken graag alle mogelijkheden.

Daktimmerwerken – Een volledig nieuw dak construeren, repareren / herstellen van dakconstructies.

Hellende Daken – Dakpannen, leien, zink of andere dakbedekking? Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken & team van experts, helpen wij u graag met beschikken we over alle nodige kennis voor het afleveren van de beste hellende daken.

Platte Daken – Om een hoogwaardige afwerking te garanderen werken wij enkel met hoogstaande kwaliteitsmaterialen voor platte daken.

Gevelwerken – Gevelwerken & gevelrenovaties

Montage Duivenpinnen – Plaatsen vogelweringssystemen, zoals pinnen tegen duiven.

Industriële dakwerken – Nieuw, dakrenovatie en herstellingen voor industriële daken.