Dakwerken Kapellen

Op zoek naar een team ervaren dakwerkers voor uw dakwerken Kapellen? Bij dakwerker AA-Dakwerken, gevestigd in Antwerpen op enkele kilometers van Kapellen, kunt u terecht voor alle dakwerken. Met onze vele jaren ervaring – sinds 2005 –  hebben we alle soorten daken gelegd en gerenoveerd, plat dak of hellend dak. U kan rekenen op een grondige kennis van zaken en gespecialiseerd vakmanschap om uw dakwerken zonder problemen te laten uitvoeren.

Een overzicht van onze verschillende soorten dakwerken:

  • Dakrenovatie
  • Dakisolatie
  • Nieuwbouw Dak
  • Plaatsen van Dakvenster, Dakkapel en Koepels
  • Platte Daken
  • Hellende Daken (verschillende soorten dakbedekking)
  • Dakkapel plaatsen
Dakwerken Kapellen

Dakisolatie Kapellen

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen, als een dak niet voldoende is geïsoleerd, wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren.

Dakisolatie kan toegepast worden op elk dak (plat of hellend) en kan binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende isolatie merken zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

Dakrenovatie Kapellen

Welke dakwerken in Kapellen nodig zijn voor een dakrenovatie is afhankelijk van de staat van jouw dak, type dak (hellend dak of plat dak) en de materiaalkeuze van de dakbedekking.

Elk dak is anders, dus elke dak renovatie zal ook anders zijn zoals: simpele dakherstelling / dakreparatie, oude dakbedekking verwijderen & nieuwe dakbedekking plaatsen, overzetdak plaatsen, nieuwe dakconstructie, dakramen plaatsen of een combinatie van verschillende dakwerken. Wij helpen u graag met renovatie van uw dak.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en oplossing op maat.

Dakwerken Kapellen

Platte Daken Dakwerken Kapellen

Platte daken met de juiste dakbedekking hebben weinig onderhoud nodig. Bij AA-Dakwerken zijn we gespecialiseerd in EPDM en roofing. Bij EPDM wordt het dak bedekt met een sterk folie gemaakt van speciaal rubber. Dit folie gaat lang mee en vergt geen onderhoud. Samen met bekende leveranciers als Iko en Icopal leveren we bij elke klant de beste kwaliteit voor uw platte dak.

Bij roofing (bitumen) brengen we 2 lagen aan op het dak. De eerste laag vormt een onderlaag waar de tweede laag bovenop wordt gelegd. Vervolgens worden de delen aan elkaar vast gebrand en wordt alles netjes afgewerkt met leislag.

Dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken

Een dak heeft een grote impact op hoe uw woning eruit ziet en zorgt ook voor nodige bescherming tegen alle weeromstandigheden. Daarom staat dakwerker AA-Dakwerken u graag bij met deskundig advies over alle dakwerken.

Niet alleen maar over de algemene uitvoer van de dakwerken, maar ook bij de verschillende keuzes bij het plaatsen van een nieuw dak of andere dakwerken bieden we advies aan: de keuze van de juiste dakpannen of andere dakbedekking, dakisolatie, afwerking en meer. Telkens rekening houdend met een langste levensduur van uw dak. Voor alle type dakwerken, zowel platte daken als hellende daken.

Tijdens een samenwerking kunt u rekenen op advies en een correct & een zo snel mogelijk verloop van uw project. Samen kijken we ook naar eventuele premies waar u recht op heeft (zoals het verlaagd BTW-tarief en overkoepelende renovatiepremie), zo zijn er naast de algemene premies ook gemeentelijke premies voor Kapellen.

Ons dakwerkers team staat iedere dag klaar voor alle dakwerken aan uw woning. Elke dienst leveren we uiteraard met de beste kwaliteit en gebruiken we materialen die bewezen hebben de beste te zijn. Alle daken die wij plaatsen voldoen reeds aan de nieuwe isolatienorm van 2020.

Dakwerker Kapellen