Dakwerken Kapellen – Ervaren Dakwerkers in Kapellen

Op zoek naar een team ervaren dakwerkers voor uw dakwerken in KapellenBij AA-Dakwerken, gevestigd in Antwerpen op enkele kilometers van Kapellen, kunt u terecht voor alle dakwerken. Met onze vele jaren ervaring – sinds 2005 –  hebben we alle soorten daken gelegd en gerenoveerd. U kan rekenen op een grondige kennis van zaken en gespecialiseerd vakmanschap om uw dakwerken zonder problemen te laten uitvoeren.

dakwerken kapellen

Dakwerken met advies in Kapellen

Een dak heeft een grote impact op hoe uw woning eruit ziet en zorgt ook voor nodige bescherming tegen alle weeromstandigheden. Daarom staat AA-Dakwerken u graag bij met deskundig advies over dakwerken.

Niet alleen maar over de algemene uitvoer van de werken, maar ook bij de verschillende keuzes bij het plaatsen van een nieuw dak bieden we advies aan: de keuze van de juiste dakpannen of andere dakbedekking, dakisolatie, afwerking en meer. Telkens rekening houdend met een langste levensduur van uw dak.

Wilt u uw dak renoveren? Via de premies van de Vlaamse overheid kan u een flink stuk van de kosten terugbetaald krijgen. Voornamelijk gaat dit over het afbreken en vervangen van een dakconstructie, maar ook bij het isoleren van een woning. Bovendien zijn er ook lokale premies, enkel voor de Antwerpse regio en stedelijke premies voor Kapellen. Ook voor de aanvraag van premies staan we u graag bij met deskundig advies.