Dakwerken Hellende Daken Antwerpen

Wilt u graag uw hellende dak in Antwerpen laten plaatsen, renoveren of herstellen? Antwerpse Algemene Dakwerken staat u graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over alle nodige kennis voor het afleveren van de beste hellende daken. 

Dakwerken Hellend Dak

Soorten dakbedekkingen voor hellende daken

Dakpannen: dakpannen zijn een bekend soort dakbedekking van hellende daken. Vroeger werden vooral keramische dakpannen (van klei) gebruikt, maar tegenwoordig kan er uit een breed assortiment betonpannen gekozen worden. Dakpannen kennen meerdere voordelen: ze gaan lang mee, ze zijn voordelig en er is veel keuze, zowel qua materiaal als qua vorm.

Leien daken: Het plaatsen van leien op een hellend dak is een uitdagende klus, gelukkig beschikt AA Dakwerken over alle expertise om dit werk tot in de perfectie uit te voeren. Zo maken we prachtige dakvormen voor uw hellende dak in Antwerpen en integreren we het leien dak in uw gevel. Het aanleggen van een leien dak is een arbeidsintensief werkje, hierdoor is het ook een duurdere optie.

Zinken Daken: uw hellende dak in Antwerpen kan ten slotte ook afgewerkt worden met zink, dit materiaal wordt veel gebruikt voor moderne woningen met afwijkende of ongewone dakconstructies. Ook dit is een klus die onze gespecialiseerde dakwerkers uitstekend kunnen uitvoeren, zo krijgt u flexibele en duurzame dakbedekking met een unieke uitstraling.

Bevat uw Dak in Antwerpen Asbest?
Een dak met oude leien of golfplaten kan asbest bevatten. Wilt u een dergelijk dak laten behandelen? Een asbest dak kan niet gereinigd worden, er zal een nieuwe dakbedekking aangelegd moeten worden. Wij helpen u hier graag mee.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen?