Dakwerken Wilrijk

Bent u op zoek naar dakwerken Wilrijk? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Als dakwerker staan we voor kwaliteit, jarenlange ervaring én uitstekende begeleiding.

Dakwerken met advies regio Wilrijk Antwerpen

Woonachtig te Wilrijk (Antwerpen) en op zoek naar een dakwerker die niet alleen maar werken uitvoert, maar u ook bijstaat met deskundig advies? Bij AA-dakwerken staan we u bij met vakkundige raad voor de perfecte plaatsing van uw dak.

Ook bij het aanvragen van premies voor uw dakwerken Wilrijk bieden wij u graag premiebegeleiding aan.

Bij onze dakwerken bieden wij u ook een garantie aan van 15 jaar.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Dakrenovatie en Renovatie

dakrenovatie wilrijk

Tijd om uw dak te renoveren? Heel wat dakwerken vallen onder de term “dakrenovatie”. Denk aan het vernieuwen van dakbedekking of het plaatsen van dakisolatie. Op ons kunt u rekenen voor het uitvoeren van kleine & grote dakrenovaties in Wilrijk. Zowel voor hellende daken als platte daken bent u bij ons aan het juiste adres!

Dakisolatie (+Renovatie)

isolatie van plat dak

Een slecht geïsoleerd dak zorgt ervoor dat uw gestookte warmte verloren gaat. Warmte stijgt namelijk naar boven. Met de juiste dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen, en dat scheelt in de portemonnee. Wij voeren dakisolaties in Wilrijk en regio Antwerpen uit voor zowel hellende daken als platte daken. De dakisolatie kan geplaatst worden langs buiten (warm dak) of langs binnen (koud dak). U kunt bij ons terecht voor alle dakwerken Wilrijk.

Hellende Daken Dakwerken

Een hellend dak? Dan kunt u op ons rekenen. We werken met verschillende soorten materialen bij het plaatsen van de dakbedekking van hellende daken: klassieke dakpannen, leien tot zink. Voor welk materiaal u dan ook kiest, wij bieden u graag telkens onze begeleiding & advies aan, ook voor het aanvragen van premies in Wilrijk Antwerpen.

Platte Daken Dakwerken

plat dak in wilrijk

Op zoek naar een gespecialiseerde dakwerker voor uw platte dak in Wilrijk Antwerpen? Wij helpen u graag met alle platte dakwerken, zowel voor een dakrenovatie,  als het plaatsen van volledig nieuw platte daken. AA-Dakwerken werkt zowel met EPDM als Roofing.

Dakwerken Wilrijk Antwerpen – AA-Dakwerken

Wij voeren sinds 2005 allerlei dakwerken uit. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring, uitstekende kennis, hoogstaande afwerking én vakmanschap garanderen. Op onze dakwerken bieden wij een garantie aan van 15 jaar.

In ons werk staan onze klanten centraal: van het begin tot het einde.

De laagste prijs voor de hoogste kwaliteit dakwerken

Dankzij een doordachte en zakelijk aanpak voorkomen we onnodige vaste kosten, zoals een showroom, een groot magazijn of (onnodig) kantoorpersoneel.  Hierdoor kunnen we onze klanten de scherpste prijzen aanbieden.

Bent u benieuwd naar de prijs van een nieuw dak of andere dakwerken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dakwerken Wilrijk

“Heb dit jaar beroep gedaan om een 4tal daken te vernieuwen,alsook de constructie van het puntdak ,ben heel te vreden over de voltooide werken.Daar komt nog bij dat deze firma de laagste in prijs was van de 5 firma’s die ik heb aangesproken.Ook de vriendelijkheid van de mannen is leuk meegenomen.”

Robin Rousseau