Dakwerken Wilrijk

Bent u opzoek naar een dakwerker in Wilrijk? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u helemaal aan het juiste adres. Wij staan namelijk voor kwaliteit, kennis, jarenlange ervaring én uitstekende begeleiding. We zijn kortom een dakwerker waarop u kunt bouwen.

Wat kan AA Dakwerken voor u betekenen? Ontdek dat hier.

Dakrenovaties in Wilrijk en Omstreken

dakrenovatie wilrijk

Moet uw dak hoognodig gerenoveerd worden? Wij voeren verschillende soort dakrenovaties in Wilrijk en omstreken uit: zoals het verwijderen van de oude dakbedekking en het plaatsen van de nieuwe dakbedekking. En in dat proces kunnen we het dak ook langs buiten isoleren of een onderdak plaatsen. Heeft u een volledig nieuw dak nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakisolatie: Het Isoleren van Daken

isolatie van plat dak

Kan uw dak wel wat beter geïsoleerd worden? Een slecht geïsoleerd dak zorgt er voor dat uw gestookte warmte verloren gaat. Warmte stijgt immers naar boven. Met de juiste dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen. Wij voeren dakisolatie in regio Wilrijk en omstreken uit voor zowel hellende als platte daken: langs buiten (warm dak) of langs binnen (koud dak). Hiervoor werken wij samen met kwaliteitsmerk: Iko Enertherm Isolatie

Dakwerken voor Hellende Daken

Heeft u een hellend dak? We helpen u graag met uw hellende dakwerken in Wilrijk. Moet het dak geplaatst, gerenoveerd of hersteld worden? U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten daken: van dakpannen, leien tot zink. Voor welk materiaal u dan ook kiest, wij zijn experts in alledrie de materialen.

Dakwerken voor Platte Daken

plat dak in wilrijk

Op zoek naar een dakwerker voor uw platte dak in Wilrijk? Wij helpen u graag, zowel voor het vernieuwing van de dakbedekking als het plaatsen van een nieuw dak. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende materialen: van EPDM tot Roofing. We geven u graag ons advies.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

AA Dakwerken: een begrip in Wilrijk en omstreken

Wij voeren sinds 2005 allerlei dakwerken uit. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring, uitstekende kennis, hoogstaande afwerking én vakmanschap garanderen. In ons werk staan onze klanten centraal: van het begin tot het einde. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte, professioneel advies en premiebegeleiding.

De laagste prijs voor de hoogste kwaliteit dakwerken

Wij werken enkel samen met hoge kwaliteitsleveranciers zoals: velux. Er wordt efficiënt en professioneel gewerkt. Hierdoor kunnen we onze klanten de scherpste prijzen aanbieden. Dankzij onze doordachte en zakelijk aanpak voorkomen we namelijk onnodige vaste kosten, zoals een showroom, een groot magazijn of (onnodig) kantoorpersoneel. Bent u benieuwd naar de prijs van een nieuw dak? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

“Heb dit jaar beroep gedaan om een 4tal daken te vernieuwen,alsook de constructie van het puntdak ,ben heel te vreden over de voltooide werken.Daar komt nog bij dat deze firma de laagste in prijs was van de 5 firma’s die ik heb aangesproken.Ook de vriendelijkheid van de mannen is leuk meegenomen.”

Robin Rousseau
“top service, top team… wij zijn heel tevreden van het resultaat”
Anne Theiss