Op zoek naar Dakwerken Geel?

Bent op zoek naar dakwerken in Geel? Dan bent u bij Antwerpse Algemene Dakwerken voor al uw dakwerken aan het juiste adres. Sinds 2005 is ons bedrijf actief in Geel, Antwerpen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor renovatie als nieuwbouwprojecten, voor zowel platte daken als hellende daken. Als dakwerker staan uw graag zo snel mogelijk ten dienste!

– Meer dan 15 jaar ervaring

Hoogstaand afwerkingsniveau en 15 jaar garantie

– Meer dan 150 tevreden klanten

Dakwerken Regio Geel

Op zoek naar een dakwerker met ervaring voor uw dakwerken in Geel? Onze ervaren dakwerkers zijn professionals met jarenlange ervaring in dakwerken. Wij hebben ervaring met alleenstaande woningen,rijhuizen, kantoren, handelszaken, magazijnen, werkplaatsen of zelfs historische gebouwen. We zorgen telkens voor een hoogstaand afwerkingsniveau met materialen die sinds jaren hun sterkte en duurzaamheid hebben bewezen. Afhankelijk van uw smaak en uw budget.

We staan elke dag opnieuw voor uw klaar voor alle dakwerken in 2440 Geel. Onze dakwerken aan hellende daken & platte daken kunt u terugvinden over heel de Antwerpse streek, ook in naburige gemeenten (Herentals, Mol,…). Wie weet rijdt u wel dagelijks langs een gloednieuw dak van AA-dakwerken.

Dakwerken Geel

Dakisolatie Geel

Een slecht geïsoleerd dak zorgt er niet enkel voor dat de gestookte warmte verloren gaat, maar ook voor een deuk in de portemonnee door al de extra stookkosten. Warmte stijgt immers naar boven. Met de juiste dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen. Wij voeren dakisolatie in Geel. Hiervoor werken wij samen met kwaliteitsmerken zoals: Iko Enertherm en voldoen al onze dakisolaties telkens aan de isolatienorm van 2020.

Dakrenovatie Geel

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht alle soorten dakrenovatiewerken:

• Vernieuwen of vervangen van de dakbedekking (platte daken & hellende daken)
• Plaatsing van dakisolatie
• Plaatsen van onderdak
• Plaatsen van een volledig nieuw dak, nieuwbouw of renovatie
• Combinatie van dakrenovatie werken (roofing, epdm, dakgoten herstellen,…)

Uiteraard kijken wij vooraf samen met u naar de materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Dit advies bieden we gratis en vrijblijvend aan. Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakwerkers materialen van hoge kwaliteit die hun sterkte en duurzaamheid in de loop van de jaren bewezen hebben aan een scherpe prijs. Zo kan uw dak nog jarenlang meegaan.

Geel Dakrenovatie
Geel Dakwerken

Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden voor alle Geel dakwerken. Ook voor premiebegeleiding staan we u graag bij. Onze dakwerken worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar. Vraag vandaag nog een offerte aan.