Dakwerken Niel

Betrouwbare dakwerker inhuren voor uw dakwerken Niel? Dan bent u bij dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken voor al uw dakwerken aan het juiste adres. Sinds 2005 is ons bedrijf actief in Niel, Antwerpen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor renovatie als nieuwbouwprojecten, voor zowel uw plat dak als hellend dak. Wij staan uw graag zo snel mogelijk ten dienste!

– Meer dan 15 jaar ervaring

– Hoogstaand afwerkingsniveau en 15 jaar garantie

– Meer dan 150 tevreden klanten

Dakrenovatie Niel

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht voor meerdere soorten dakrenovatiewerken:

• Nieuwe dakbedekking plaatsen of vervangen van de dakbedekking (plat dak of hellend dak)
• Plaatsing van dakisolatie
• Plaatsen van onderdak
• Plaatsen van een volledig nieuw dak
• Dakkapel plaatsen
• Combinatie van dakrenovatiewerken (dakgoten, dakramen, reparatie,…)

Uiteraard kijken wij vooraf samen met u naar de materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Dit advies bieden we gratis en vrijblijvend aan.

Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakwerkers materialen van hoge kwaliteit die hun sterkte en duurzaamheid in de loop van de jaren bewezen hebben aan een scherpe prijs. Zo kan uw dak nog jarenlang meegaan. Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw Niel dakwerken.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen?

Platte Daken Dakwerken Niel

Ook voor Niel dakwerken aan platte daken kunt u bij AA-dakwerken terecht. Bij AA-Dakwerken zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekking: EPDM en roofing. Bij EPDM wordt het dak bedekt met een sterk folie gemaakt van speciaal rubber. Dit folie gaat lang mee en vergt geen onderhoud. Samen met bekende leveranciers als Iko en Icopal leveren we bij elke klant de beste kwaliteit voor uw platte dak.

Bij roofing (bitumen) brengen we 2 lagen aan op het dak. De eerste laag vormt een onderlaag waar de tweede laag bovenop wordt gelegd. Vervolgens worden de delen aan elkaar vast gebrand en wordt alles netjes afgewerkt met leislag.

plat dak niel dakwerken

Dakisolatie Niel

Een slecht geïsoleerd dak zorgt er niet enkel voor dat de gestookte warmte verloren gaat, maar ook voor een deuk in de portemonnee door al de extra stookkosten. Warmte stijgt immers naar boven. Met de juiste dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen. Op ons kunt u rekenen voor uw dakisolatie in Niel, en algemene dakwerken Niel. Zowel voor uw nieuw dak of tijdens een dakrenovatie. Voor dakisolatie werken wij samen met kwaliteitsmerken zoals: Iko Enertherm en voldoen al onze dakisolaties telkens aan de isolatienorm van 2020.

Dakwerken Regio Niel

Op zoek naar de beste dakwerker met ervaring voor uw dakwerken in Niel? Onze ervaren dakwerkers zijn professionals met jarenlange ervaring in dakwerken. Wij hebben ervaring met alleenstaande woningen,rijhuizen, kantoren, handelszaken, magazijnen, werkplaatsen of zelfs historische gebouwen. We zorgen telkens voor een hoogstaand afwerkingsniveau met materialen die sinds jaren hun sterkte en duurzaamheid hebben bewezen. Afhankelijk van uw smaak en uw budget.

Als ervaren dakwerker in Niel & Omstreken, staan we elke dag opnieuw voor uw klaar voor alle dakwerken Niel. Onze dakwerken aan hellende daken & platte daken kunt u terugvinden over heel de provincie Antwerpen.

Wie weet rijdt u wel dagelijks langs een gloednieuw dak van AA-dakwerken zoals in: Schelle, Aartselaar, Rumst, Bornem, Puurs-Sint-Amands, Boom.

dakwerken Niel
Dakwerken

Vrijblijvende Offerte

Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Ook voor premiebegeleiding staan we u graag bij.

Onze dakwerken in Niel worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte.