Dakisolatie Antwerpen

Wilt u graag uw dak in Antwerpen laten isoleren? Het isoleren van een dak kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen, als een dak niet voldoende is geïsoleerd, wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren.

Een dakisolatie kan toegepast worden op elk dak (plat of hellend) en kan vanuit binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende merken zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de nieuwe isolatienorm uit 2020

Vaak gaat een isolatieproject ook gecombineerd met de nodige renovatiewerken, daarom kunt u ook bij ons terecht voor dakrenovatie in Antwerpen.

Hellende Daken Isoleren in Antwerpen

We kunnen hellende daken zowel langs buiten als langs binnen isoleren. Het voordeel van langs buiten isoleren is dat uw woning van binnen onaangetast blijft, wel moet hiervoor de dakbedekking verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Bij het langs binnen isoleren is het tegenovergestelde van toepassing: uw dak blijft helemaal in tact, maar van binnen worden de muren geïsoleerd. Dit is vaak een minder grote klus waardoor de kosten ook lager liggen.

Dakwerken Hellend Dak

Benieuwd wat uw  dakisolatie kost?