Dakwerken Brasschaat

Op zoek naar een team ervaren dakwerkers voor uw dakwerken Brasschaat? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds 2005 zijn we actief in regio Antwerpen en omstreken. We beschikken dus over jarenlange ervaring & gespecialiseerd vakmanschap met een echte expertise in dakwerken Brasschaat zowel, voor platte daken als hellende daken. Nieuw dak of dakrenovatieproject.

Door onze jarenlange ervaring van dakwerken in regio 2930 Brasschaat, hebben wij ervaring met alle type dakwerken, zowel voor platte daken als hellende daken. Commercieel als voor particuliere dakwerken. Een overzicht van onze diensten:

Nieuwbouw: Plaatsing van een dak voor uw nieuwbouwproject of nieuw dak . Voor een hellend dak met leien / dakpannen of een plat dak met EPDM / Roofing.

Dakrenovatie: Wij renoveren uw dak  (EPDM / Roofing) en hellend dak (leien, andere pannen) .

Dakisolatie: Een degelijke isolatie is goed voor het milieu én je portefeuille. Een eenmalige plaatsing biedt je diverse lange termijnvoordelen. Je beperkt het warmteverlies van je woning, wat enerzijds je comfort verhoogt en anderzijds je energiefactuur met maar liefst 30% verlaagt.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kan u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters en koepels voor uw dak.

En meer…