Dakwerken Brasschaat

Op zoek naar een team ervaren dakwerkers voor uw dakwerken Brasschaat? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds 2005 zijn we actief in regio Antwerpen en omstreken. We beschikken dus over jarenlange ervaring & gespecialiseerd vakmanschap met een echte expertise in dakwerken zowel, voor platte daken als hellende daken. Nieuw dak of dakrenovatieproject.

Door onze jarenlange ervaring van dakwerken in regio 2930 Brasschaat, hebben wij ervaring met alle type dakwerken, zowel voor platte daken als hellende daken. Commercieel als voor particuliere dakwerken. Een overzicht van onze diensten:

Nieuwbouw: Plaatsing van een dak voor uw nieuwbouwproject of nieuw dak . Voor een hellend dak met leien / dakpannen of een plat dak met EPDM / Roofing.

Dakrenovatie: Wij renoveren uw dak  (EPDM / Roofing) en hellend dak (leien, andere pannen) .

Dakisolatie: Een degelijke isolatie is goed voor het milieu én je portefeuille. Een eenmalige plaatsing biedt je diverse lange termijnvoordelen. Je beperkt het warmteverlies van je woning, wat enerzijds je comfort verhoogt en anderzijds je energiefactuur met maar liefst 30% verlaagt.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kan u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters en koepels voor uw dak.

En meer…

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

dakwerken dakrenovatie brasschaat

Dakwerken Brasschaat – Particulieren & Bedrijven

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u voor alle dakwerken en renovatie terecht als particulier of als bedrijf.  Appartementsgebouwen,  rijwoningen, villa’s of een kantoorgebouw: als dakwerker gaan we telkens te werk met maar één doel voor ogen. Een perfect afgewerkt dak, met een duurzame structuur en dakbedekking op maat van uw persoonlijke smaak wat telkens voldoet aan de nieuwe isolatienorm van 2020.

AA-Dakwerken – De juiste keuze voor Dakwerken Brasschaat

Ons team staat iedere dag weer klaar om de mensen in de regio van Brasschaat te voorzien van de beste kwaliteit dakwerken. Elke dienst leveren we uiteraard met de beste kwaliteit en gebruiken we materialen die bewezen hebben de beste te zijn. Alle daken die wij plaatsen voldoen aan de nieuwe isolatienorm van 2020. Tijdens een samenwerking kunt u rekenen op uw dakwerker voor: advies, ervaring en een correct & tijdig verloop van uw project.

Samen kijken we ook naar eventuele premies waar u recht op heeft, zo zijn er naast de algemene premies ook gemeentelijke premies voor 2930 Brasschaat.

U kunt ook terecht bij ons voor alle dakwerken in de buurtgemeenten: Dakwerken Kapellen, Dakwerken Schoten, Dakwerken Brecht, Dakwerken Wuustwezel.

Dakwerken – Regio 2930 Brasschaat

dakrenovatie brasschaat
dakwerken brasschaat

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Antwerpse Algemene Dakwerken – Brasschaat

Tel: 0486 33 66 90

E-mail: info@aa-dakwerken.be