Dakwerken Brasschaat

Op zoek naar een team ervaren dakwerkers voor uw dakwerken Brasschaat? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds 2005 zijn we actief in regio Antwerpen en omstreken. We beschikken dus over jarenlange ervaring & gespecialiseerd vakmanschap met een echte expertise in dakwerken zowel, voor platte daken als hellende daken. Nieuw dak of dakrenovatieproject.

Door onze jarenlange ervaring van dakwerken in regio 2930 Brasschaat, hebben wij ervaring met alle type dakwerken, met verschillende soorten dakbedekking zowel voor platte daken als hellende daken. Commercieel als voor particuliere dakwerken. Een overzicht van onze diensten:

Nieuwbouw: Plaatsing van een dak voor uw nieuwbouwproject of nieuw dak . Voor een hellend dak met leien / dakpannen of een plat dak met EPDM / Roofing.

Dakrenovatie: Wij renoveren uw dak  (EPDM / Roofing) en hellend dak (leien, andere pannen) .

Dakisolatie: Een degelijke isolatie is goed voor het milieu én je portefeuille. Een eenmalige plaatsing biedt je diverse lange termijnvoordelen. Je beperkt het warmteverlies van je woning, wat enerzijds je comfort verhoogt en anderzijds je energiefactuur met maar liefst 30% verlaagt.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kan u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters en koepels voor uw dak.

En meer…

Dakrenovatie Brasschaat

Welke dakwerken in Brasschaat nodig zijn voor een dakrenovatie is afhankelijk van de staat van jouw dak, type dak (hellend dak of plat dak) en de materiaalkeuze van de dakbedekking.

Elk dak is anders, dus elke dak renovatie zal ook anders zijn zoals: simpele dakherstelling / dakreparatie, oude dakbedekking verwijderen & nieuwe dakbedekking plaatsen, overzetdak plaatsen, nieuwe dakconstructie, dakramen plaatsen of een combinatie van verschillende dakwerken. Wij helpen u graag met renovatie van uw dak.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en oplossing op maat.

dakwerken dakrenovatie brasschaat

Dakisolatie Brasschaat

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen, als een dak niet voldoende is geïsoleerd, wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren.

Dakisolatie kan toegepast worden op elk dak (plat of hellend) en kan binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende isolatie merken zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Platte Daken Brasschaat

Platte daken met de juiste dakbedekking hebben weinig onderhoud nodig. Bij AA-Dakwerken zijn we gespecialiseerd in EPDM en roofing. Bij EPDM wordt het dak bedekt met een sterk folie gemaakt van speciaal rubber. Dit folie gaat lang mee en vergt geen onderhoud. Samen met bekende leveranciers als Iko en Icopal leveren we bij elke klant de beste kwaliteit voor uw platte dak.

Bij roofing (bitumen) brengen we 2 lagen aan op het dak. De eerste laag vormt een onderlaag waar de tweede laag bovenop wordt gelegd. Vervolgens worden de delen aan elkaar vast gebrand en wordt alles netjes afgewerkt met leislag.

Dakwerken Premies Brasschaat

Via verschillende premies van de Vlaamse overheid kan u een flink stuk van de kosten voor dakwerken terugbetaald krijgen. Zoals het verlaagd BTW-tarief, overkoepelende renovatiepremie, dakisolatie premies, alsook lokale premies van Brasschaat. We staan u graag bij met premiebegeleiding

Dakwerken Brasschaat – Particulieren & Bedrijven

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u voor alle dakwerken en renovatie terecht als particulier of als bedrijf.  Appartementsgebouwen,  rijwoningen, villa’s of een kantoorgebouw: als dakwerker gaan we telkens te werk met maar één doel voor ogen. Een perfect afgewerkt dak, met een duurzame structuur en dakbedekking op maat van uw persoonlijke smaak wat telkens voldoet aan de nieuwe isolatienorm van 2020.

AA-Dakwerken – De juiste keuze voor Dakwerken Brasschaat

Ons team staat iedere dag weer klaar om de mensen in de regio van Brasschaat te voorzien van de beste kwaliteit dakwerken. Elke dienst leveren we uiteraard met de beste kwaliteit en gebruiken we materialen die bewezen hebben de beste te zijn. Alle daken die wij plaatsen voldoen aan de nieuwe isolatienorm van 2020. Tijdens een samenwerking kunt u rekenen op uw dakwerker voor: advies, ervaring en een correct & tijdig verloop van uw project.

Samen kijken we ook naar eventuele premies waar u recht op heeft, zo zijn er naast de algemene premies ook gemeentelijke premies voor 2930 Brasschaat.

Dakwerken – Regio 2930 Brasschaat

dakrenovatie brasschaat
dakwerken brasschaat

Ervaren dakwerker in brasschaat: Antwerpse Algemene Dakwerken

Contacteer ons vandaag:

Tel: 0486 33 66 90

E-mail: info@aa-dakwerken.be

U kunt ook terecht bij ons voor alle dakwerken in de buurtgemeenten: Dakwerken Kapellen, Dakwerken Schoten, Dakwerken Brecht, Dakwerken, Brecht ( Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-’t-Goor), Wuustwezel, Loenhout.