Dakwerken Brasschaat – Dakwerkers met ervaring in Brasschaat

Op zoek naar een team ervaren dakwerkers voor uw dakwerken in Brasschaat? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds 2005 zijn we actief in regio Brasschaat en omstreken. We beschikken dus over jarenlange ervaring & gespecialiseerd vakmanschap met een echte expertise in dakwerken.

Dakwerken met advies in Brasschaat

Woonachtig te Brasschaat en op zoek naar een dakwerker die niet enkel werken uitvoert, maar u ook bijstaat met vakkundig advies? Een dak is het visitekaartje van een woning en zorgt voor essentiële bescherming tegen alle weersomstandigheden. Daarom staan we u graag bij met advies en zorgen we voor de perfecte plaatsing van uw dak, van de constructie en het nodige zinkwerk.

Bij het leggen van een (nieuw) dak moeten keuzes gemaakt worden: de dakpannen, kleur, type afwerking. Om u een zo ruim mogelijke keuze te geven werken we met verschillende leveranciers van dakpannen zodat u zeker vindt wat u zoekt en begeleiden we u graag in uw keuze. Of u nu kiest voor leien, betonpannen, stormpannen of tegelpannen. AA-Dakwerken legt ze zorgvuldig en met een perfecte afwerking.

Niet enkel bij de dakwerken zelf, maar ook bij het aanvragen van premies bieden wij u graag premiebegeleiding aan.