Dakwerken Brasschaat

Op zoek naar een ervaren dakwerker voor uw dakwerken Brasschaat? Bij dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds 2005 zijn we actief in regio Antwerpen en omstreken. We beschikken dus over jarenlange ervaring & gespecialiseerd vakmanschap met een echte expertise in dakwerken.

Op dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u rekenen voor alle dakwerken aan zowel hellende daken of platte daken regio Brasschaat. Wij werken snel, netjes en leveren altijd hoge kwaliteit. Telkens rekening houdend met uw budget, zowel voor kleine als grote projecten.

Dakwerken regio Brasschaat

Dakwerken Nieuwbouw: Plaatsing van een nieuw dak voor uw nieuwbouw project. Een dak met (leien) dakpannen, andere soorten dakbedekking of een plat dak met EPDM dakbedekking / Roofing (bitumen).

Dakrenovatie: Dakrenovatie voor platte en hellende daken.

Dakisolatie: Dakisolatie van uw dak, rekening houdend met de Vlaamse dakisolatienorm van 2020 en uw budget.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kunt u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters (met Velux) en koepels.

Dakgoten: het plaatsen van van dakgoten en/of vervangen van (zink) dakgoten.

Velux ramen: het installeren van Velux dakramen.

Commerciële dakwerken: industriële dakwerken voor bedrijven: nieuwbouw of renovatie.

Dakkapel plaatsen: Het plaatsen van dakkapellen.

Daktimmerwerken

Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis offerte op maat. Wij staan u graag bij met persoonlijk advies voor uw dakwerken Brasschaat, ook voor gevelbekleding en gevelrenovatie kunt u bij ons terecht.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Dakrenovatie Brasschaat

Welke soorten dakwerken in Brasschaat nodig zijn voor een dakrenovatie is afhankelijk van de staat van jouw dak, type dak (hellend dak of plat dak) en de materiaalkeuze van de dakbedekking.

Elk dak is anders, dus elke dak renovatie zal ook anders zijn zoals: simpele dakherstelling / dakreparatie, oude dakbedekking verwijderen & nieuwe dakbedekking plaatsen, overzetdak plaatsen, nieuwe dakconstructie, dakramen plaatsen of een combinatie van verschillende dakwerken. Wij helpen u graag met renovatie van uw dak.

We staan je graag bij met vrijblijvend advies en bespreken e graag de mogelijkheden rekening houdend met jouw budget.

De eerste stap is altijd een grondige inspectie van het dak. Zo kunnen onze dakdekker specialisten vaststellen welke dakwerken er nodig zijn om je dak weer in topconditie te brengen. Contacteer vandaag nog en we helpen je snel verder!

Dakrenovatie Brasschaat
Dakisolatie Brasschaat

Dakisolatie Brasschaat

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. In elke woning stijgt de warmte naar boven, als een dak niet voldoende is geïsoleerd wordt tot 30% van de gestookte energie verloren.

Dakisolatie aanbrengen kan op verschillende manieren, met verschillende soorten isolatiematerialen (minerale wol, XPS-platen, PUR- of PIR-platen, EPS-platen, Cellulosevlokken,…). Afhankelijk van het soort dak (hellend of plat) worden er verschillende isolatietechnieken gebruikt. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing rekening houdend met uw budget.

Bij het isoleren van uw dak in Brasschaat gebruiken we telkens materialen van bekende en bewezen kwalitatieve isolatie merken zoals: Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

Platte Daken Brasschaat

Platte daken zijn erg populair in Brasschaat. Dit komt enerzijds doordat ze de ruimte in je woning optimaal laten benutten, maar ook omdat het aansluit bij de moderne bouwstijl van de hedendaagse architectuur. Daarnaast investeren steeds meer mensen in zonnepanelen. Een plat dak garandeert een hoger rendement, omdat ze in de gewenste hellingsgraad en richting kunnen worden opgesteld.

Hoewel de levensduur van een plat dak korter is dan die van een hellend dak, maakt dakwerker Antwerpse Dakwerken gebruik van kwalitatieve materialen zodat jij nog tientallen jaren van jouw plat dak kunt genieten zonder zorgen. AA-Dakwerken werkt hoofdzakelijk met twee soorten dakbedekking: EPDM en Roofing. Deze dakbedekkingen zijn zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje.

Wij staan u graag bij voor al uw dakwerken aan uw platte dak in Brasschaat: van het aanleggen van een nieuw plat dak tot het renovatie of isoleren ervan, wij helpen je graag verder.

Plat Dak Brasschaat
Plat Dak Brasschaat

Dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken is gevestigd in Brasschaat en voert dakwerken uit in volledig provincie Antwerpen. Ook in buurtgemeenten: Dakwerken Kapellen, Dakwerken Schoten, Dakwerken Brecht, Dakwerken, Brecht ( Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-’t-Goor), Wuustwezel, Loenhout.

Dakwerker AA-Dakwerken te Brasschaat

Een betrouwbare dakwerker in Brasschaat gezocht? Ons team van ervaren dakwerkers staat iedere dag klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit dakwerken. Wij beschikken over alle nodige machines en kennis om uw dakwerken in Brasschaat op een vakkundige manier aan te pakken.

Als dakwerker bieden we ook u premiebegeleiding aan, zo kijken we naar de verschillende premies (verlaagde btw tarief, overkoepelende renovatiepremie,….)  waar u recht op heeft, zo zijn er naast de standaard premies ook gemeentelijke lokale premies voor Brasschaat.

Tijdens een samenwerking kunt u rekenen op: advies, meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken, dakisolatie en renovatie. U bent verzekerd van een correct & tijdig verloop van uw project.