Op zoek naar Dakwerken Brecht?

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor uw dakwerken in regio Brecht? Dan bent u bij de Antwerpse Algemene Dakwerken aan het juiste adres. Al sinds 2005 is ons bedrijf actief in Brecht en omstreken. Door de jarenlange ervaring is AA-Dakwerken een begrip geworden in de Antwerpse regio en staan we als bedrijf bekend om onze kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring kunt u steeds rekenen op een bekwaam team van dakwerkers met de nodige expertise, die elke dag opnieuw zo snel mogelijk voor u klaarstaat.

Onze Dakwerken Diensten voor Brecht

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht voor een waaier aan dakwerken laten uitvoeren in Brecht. Tijdens onze dakwerken wordt er enkel gebruik gemaakt van de kwalitatieve materialen en voldoen alle dakwerken aan de laatste vereiste normen. Onze dakwerken kunnen uitgevoerd worden voor zowel platte daken, als hellende daken. We zijn ook op de hoogte of u in aanmerking kunt komen voor premies zowel nationaal, als lokaal.

 • Dakisolatie

  Isoleren van daken

 • Dakrenovatie

  Renovatie en dakrenovatie

 • Nieuwbouwprojecten

  Nieuw dak plaatsen voor nieuwbouwprojecten

 • Dakkapellen

  Plaatsing van dakkapellen

 • Dakvensters (velux)

  Plaatsing van (velux) dakvensters

 • Zolderrenovatie

  Afwerking van zolder tot een volwaardige kamer

 • Daktimmerwerken

  Dakisolaties volgens isolatienorm van 2020

 • Montage Duivenpinnen

  Plaatsen vogelweringssystemen

 • Gevelwerken

  Gevelwerken & gevelrenovaties

dakwerken 2960 brecht

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ervaren Dakwerkers – Antwerpse Algemene Dakwerken

U kan rekenen op onze efficiëntie en professionaliteit voor alle dakwerken. We bieden onze klanten telkens de scherpste prijzen aan en houden van een goed klantencontact.

Sinds 2005 zijn we actief bezig in de sector. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring, uitstekende kennis, hoogstaande afwerking én vakmanschap garanderen. In ons werk staan onze klanten centraal: van het begin tot het einde. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte, professioneel advies en begeleiding voor de aanvraag van premies.

We voeren dakwerken uit in de volledige regio Antwerpen ( Brasschaat , Schoten, Schilde, Rijkevorsel, Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-’t-Goor, Wuustwezel, Loenhout,…) aan uw plat dak, hellend dak, met soms unieke soorten dakbedekking.

Dakwerker AA-Dakwerken