Dakwerken Berchem

Bent op zoek naar dakwerken Berchem? Dan bent u bij Antwerpse Algemene Dakwerken voor al uw dakwerken aan het juiste adres. Sinds 2005 is ons bedrijf actief in Berchem, Antwerpen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor renovatie als nieuwbouwprojecten, voor zowel platte daken als hellende daken. Wij staan uw graag zo snel mogelijk ten dienste!

– Meer dan 15 jaar ervaring als dakwerker

– Hoogstaand afwerkingsniveau en 15 jaar garantie

– Goed opgeleide dakwerkers met oog voor detail

– Meer dan 150 tevreden klanten

Dakwerken Regio Berchem

Op zoek naar een dakwerker met ervaring voor uw dakwerken in Berchem Antwerpen? Onze ervaren dakwerkers zijn professionals met jarenlange ervaring in dakwerken. Wij hebben ervaring met alleenstaande woningen,rijhuizen, kantoren, handelszaken, magazijnen, werkplaatsen of zelfs historische gebouwen. We zorgen telkens voor een hoogstaand afwerkingsniveau met materialen die sinds jaren hun sterkte en duurzaamheid hebben bewezen. Afhankelijk van uw smaak en uw budget.

We staan elke dag opnieuw voor uw klaar voor alle dakwerken Berchem in regio Antwerpen. Onze dakwerken aan hellende daken & platte daken kunt u terugvinden over heel de Antwerpse streek, ook in naburige gemeenten zoals Wilrijk, Deurne, Edegem ,… Wie weet rijdt u wel dagelijks langs een gloednieuw dak van AA-dakwerken. Zowel voor platte daken (EPDM of Roofing) als hellende daken (dakpannen, leien of andere).

Dakwerken 2600 berchem

Dakisolatie Berchem

Een slecht geïsoleerd dak zorgt er niet enkel voor dat de gestookte warmte verloren gaat, maar ook voor een deuk in de portemonnee door al de extra stookkosten. Warmte stijgt immers naar boven. Met de juiste dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen. Wij voeren dakisolatie uit in Berchem. Hiervoor werken wij samen met kwaliteitsmerken zoals: Iko Enertherm en voldoen al onze dakisolaties telkens aan de isolatienorm van 2020.

Dakrenovatie Berchem

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht voor meerdere soorten dakrenovatiewerken:

• Vernieuwen of vervangen van de dakbedekking (plat dak of hellend dak)
• Plaatsing van dakisolatie
• Plaatsen van onderdak
• Plaatsen van een volledig nieuw dak
• Plaatsen van dakramen
• Combinatie van dakrenovatiewerken (bv. vervangen dakbedekking met dakisolatie)
• Ook in combinatie met algemene renovatie: gevelrenovatie of zolderrenovatie

Als ervaren dakwerker kijken wij vooraf samen met u naar de materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden voor uw dak te renoveren. Dit advies bieden we gratis en vrijblijvend aan. Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakwerkers materialen van hoge kwaliteit die hun sterkte en duurzaamheid in de loop van de jaren bewezen hebben aan een scherpe prijs. Zo kan uw dak nog jarenlang meegaan.

Dakrenovatie Berchem

Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Ook voor premiebegeleiding in Berchem (Antwerpen) staan we u graag bij. Onze dakwerken worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar. Vraag vandaag nog een offerte aan.