Dakwerken Kontich

Op zoek naar een dakwerker in regio Kontich? Bij AA-Dakwerken bent u onmiddellijk aan het juiste adres. Vakmanschap, meer dan 15 jaar ervaring en talloze tevreden klanten. Wij zijn een dakwerker waarop u verder kan rekenen en bouwen!

Dakwerken voor Hellende Daken

Hellend Dak Kontich

Heeft uw dak een “hellende” of “schuine vorm”, dan kan u op ons rekenen. We helpen u graag met nieuwbouwprojecten, dakrenovaties, het isoleren of het herstellen van hellende daken en meer. Meer over onze dakwerken in Kontich voor hellende daken Hierbij wordt er enkel gewerkt met kwaliteitsmaterialen van onder andere: wienerberger

Dakwerken voor Platte Daken

Plat Dak Kontich

Op zoek naar een dakwerker voor uw platte dak in Kontich? AA-Dakwerken werkt met EPDM en Roofing.  Bij ons kunt u terecht voor de vernieuwing van platte daken, het isoleren ervan of voor een herstelling.

Dakrenovaties in Kontich en Omstreken

Dakrenovatie Kontich

Is uw dak dringend toe aan renovatie? Is het tijd voor een nieuwe dakbedekking of is het tijd voor een volledig nieuw dak? Dan kunt u op ons rekenen,  wij vervangen dakbedekkingen, isoleren daken en  doen de volledige renovatie van uw dak. Veilig en aan een correcte prijs.

Dakisolatie: Het Isoleren van Daken

dakisolatie in Kontich

Laat uw dak isoleren, want een slecht geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de gestookte warmte volledig verloren gaat (warmte gaat namelijk naar boven). Met een aangepaste dakisolatie zorgen wij ervoor dat de warmte altijd binnenhuis blijft, wij voeren dakisolaties uit voor zowel hellende (schuine) als platte daken.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

De laagste prijs voor de hoogste kwaliteit dakwerken

AA Dakwerken: een begrip in Kontich en omstreken

U kan rekenen op onze efficiëntie en professionaliteit. We bieden onze klanten telkens de scherpste prijzen aan en houden van een goed klantencontact.

Sinds 2005 zijn we actief bezig in de sector. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring, uitstekende kennis, hoogstaande afwerking én vakmanschap garanderen. In ons werk staan onze klanten centraal: van het begin tot het einde. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte, professioneel advies en premiebegeleiding.

Ook actief in: Edegem, Aartselaar & Wilrijk.