Op zoek naar Dakwerken Kontich?

Bent op zoek naar dakwerken in Kontich? Dan bent u bij Antwerpse Algemene Dakwerken voor al uw dakwerken aan het juiste adres. Als dakwerker staan we voor kwaliteit, jarenlange ervaring én uitstekende begeleiding. Sinds 2005 is ons bedrijf actief in Kontich, Antwerpen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor renovatie als nieuwbouwprojecten, voor zowel platte daken als hellende daken. Wij staan uw graag zo snel mogelijk ten dienste!

– Meer dan 15 jaar ervaring

– Hoogstaand afwerkingsniveau en 15 jaar garantie

– Meer dan 150 tevreden klanten

Dakwerken Regio Kontich

Op zoek naar een dakwerker met ervaring voor uw dakwerken in Kontich? Onze ervaren dakwerkers zijn professionals met jarenlange ervaring in dakwerken. Wij hebben ervaring met alleenstaande woningen,rijhuizen, kantoren, handelszaken, magazijnen, werkplaatsen of zelfs historische gebouwen. We zorgen telkens voor een hoogstaand afwerkingsniveau met materialen die sinds jaren hun sterkte en duurzaamheid hebben bewezen. Afhankelijk van uw smaak en uw budget.

We staan elke dag opnieuw voor uw klaar voor alle dakwerken in Kontich. Onze dakwerken aan hellende daken & platte daken kunt u terugvinden over heel de Antwerpse streek, ook in naburige gemeenten. Wie weet rijdt u wel dagelijks langs een gloednieuw dak van AA-dakwerken.

Ook actief in: EdegemAartselaar, Wilrijk, Boechout en Mechelen

Isolatie Plat Dak Kontich

Dakisolatie Kontich

Een slecht geïsoleerd dak zorgt er niet enkel voor dat de gestookte warmte verloren gaat, maar ook voor een deuk in de portemonnee door al de extra stookkosten. Warmte stijgt immers naar boven. Met de juiste dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen. Wij voeren dakisolatie uit in Kontich, hiervoor werken wij samen met kwaliteitsmerken zoals: Iko Enertherm en voldoen al onze dakisolaties telkens aan de isolatienorm van 2020.

Dakrenovatie Kontich

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u terecht voor meerdere soorten dakrenovatiewerken:

• Vernieuwen of vervangen van de dakbedekking (platte daken & hellende daken)
• Plaatsing van dakisolatie
• Plaatsen van onderdak
• Plaatsen van een volledig nieuw dak
• Combinatie van dakrenovatiewerken

Uiteraard kijken wij vooraf samen met u naar de materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Dit advies bieden we gratis en vrijblijvend aan. Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakwerkers materialen van hoge kwaliteit die hun sterkte en duurzaamheid in de loop van de jaren bewezen hebben aan een scherpe prijs. Zo kan uw dak nog jarenlang meegaan.

dakisolatie in Kontich
Dakwerken Kontich

U kan rekenen op onze efficiëntie en professionaliteit voor alle dakwerken Kontich. We bieden onze klanten telkens de scherpste prijzen aan en houden van een goed klantencontact.

Sinds 2005 zijn we actief bezig in de sector. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring, uitstekende kennis, hoogstaande afwerking van uw woning én vakmanschap garanderen. In ons werk staan onze klanten centraal: van het begin tot het einde. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte, professioneel advies en premiebegeleiding. Zowel voor uw plat dak als hellend dak.