Dakwerken Kontich

Op zoek naar een dakwerken Kontich? Bij AA-Dakwerken bent u onmiddellijk aan het juiste adres. Vakmanschap, meer dan 15 jaar ervaring en talloze tevreden klanten. Wij zijn een dakwerker waarop u verder kan rekenen en bouwen!

Dakwerken met advies in Kontich

Woonachtig te Kontich (Antwerpen) en op zoek naar een dakwerker die niet alleen maar werken uitvoert, maar u ook bijstaat met deskundig advies? Bij AA-dakwerken staan we u graag bij met vakkundige raad voor de perfecte plaatsing van uw dak.

Ook bij het aanvragen van premies voor uw dakwerken Kontichbieden wij u graag premiebegeleiding aan.

Bij onze dakwerken bieden wij u ook een garantie aan van 15 jaar.

Hellende Daken

Hellend Dak Kontich

Heeft uw dak een “hellende” of “schuine vorm”, dan kan u op ons rekenen. We helpen u graag met nieuwbouwprojecten, dakrenovaties, het isoleren of het herstellen van hellende daken en meer. Bij het plaatsen van hellende daken wordt er enkel gewerkt met kwaliteitsmaterialen van onder andere: wienerberger

Platte Daken

Plat Dak Kontich

Op zoek naar een dakwerker voor uw platte dak in Kontich? AA-Dakwerken werkt met EPDM en Roofing.  Bij ons kunt u terecht voor de vernieuwing van platte daken, het isoleren ervan of voor een herstelling.

Dakrenovaties

Dakrenovatie Kontich

Is uw dak dringend toe aan renovatie? Is het tijd voor een nieuwe dakbedekking of is het tijd voor een volledig nieuw dak? Dan kunt u op ons rekenen,  wij vervangen dakbedekkingen, isoleren daken en  doen de volledige renovatie van uw dak. Veilig en aan een correcte prijs voor Kontich dakwerken.

Dakisolatie

dakisolatie in Kontich

Laat uw dak isoleren, want een slecht geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de gestookte warmte volledig verloren gaat (warmte gaat namelijk naar boven). Met een aangepaste dakisolatie zorgen wij ervoor dat de warmte altijd binnenhuis blijft, wij voeren dakisolaties uit voor zowel hellende (schuine) als platte daken.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

De laagste prijs voor de hoogste kwaliteit dakwerken

AA Dakwerken: een begrip in Kontich en omstreken

U kan rekenen op onze efficiëntie en professionaliteit voor alle dakwerken Kontich. We bieden onze klanten telkens de scherpste prijzen aan en houden van een goed klantencontact.

Sinds 2005 zijn we actief bezig in de sector. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring, uitstekende kennis, hoogstaande afwerking van uw woning én vakmanschap garanderen. In ons werk staan onze klanten centraal: van het begin tot het einde. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte, professioneel advies en premiebegeleiding. Zowel voor uw plat dak als hellend dak.

Ook actief in: Edegem, Aartselaar, Wilrijk, Boechout en Mechelen

Dakwerken Kontich