Dakwerken Mechelen

Op zoek naar een team specialist dakwerkers voor dakwerken Mechelen? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u bij de juiste dakwerker. Sinds 2005 zijn we actief in Mechelen en omstreken. Wij beschikken dus over meer dan 15 jaar ervaring & gespecialiseerd vakmanschap in daken.

Door onze jarenlange ervaring van dakwerken in regio Mechelen, hebben wij ervaring met alle type dakwerken, zowel voor platte daken als hellende daken. We voeren zowel commerciële als particuliere dakwerken uit.

Dakwerken Mechelen

Onze dakwerken diensten

Dakwerken Nieuwbouw: Plaatsing van een nieuw dak voor uw nieuwbouw project. Dit kan een hellend dak met leien / dakpannen of andere dakbedekking zijn, of een plat dak met EPDM-bekleding zijn. Telkens met correct uitgevoerde dakisolatie.

Dakrenovatie: Renovatie van alle platte en hellende daken. Dakrenovatie Mechelen voor kleine of grote projecten, opvolging van a tot z voor alle soorten dakwerken.

Dakisolatie: Een dakisolatie is goed voor het milieu én je portefeuille. Isolatiewerken éénmalig laten uitvoeren biedt je diverse langetermijnvoordelen. Met isolatiewerken beperkt het warmteverlies van je woning, wat enerzijds je comfort verhoogt en anderzijds je energiefactuur met maar liefst 30% verlaagt.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kunt u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters (met Velux) en koepels

Dakgoten: het plaatsen van van dakgoten en/of vervangen van (zink) dakgoten

Velux ramen: het installeren van Velux dakramen

Commerciële dakwerken: Voor bedrijven, nieuwbouw of renovatie en meer…

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend offerte

Professionele Dakwerker Mechelen

Woonachtig te Mechelen en op zoek naar een dakwerker die niet enkel dakwerken uitvoert, maar u ook bijstaat met vakkundig advies? Een dak is het visitekaartje van een woning en zorgt voor essentiële bescherming tegen alle weersomstandigheden. Daarom staat  dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken u graag bij met advies tijdens de materiaal keuze (dakpannen, natuur leien, kunst leien, epdm / roofing,…) en zorgen we voor de perfecte plaatsing van de nieuwe dak constructie / renovatie, dakgoten en het nodige zinkwerk. Voor elk nieuw dak of gerenoveerd dak, hellende daken of platte daken.

Vraag Vrijblijvend Offerte Aan!