Dakwerken Mechelen

Op zoek naar een team specialist dakwerkers voor dakwerken Mechelen? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u bij de juiste dakwerker. Sinds 2005 zijn we actief in Mechelen en omstreken. Wij beschikken dus over meer dan 15 jaar ervaring & gespecialiseerd vakmanschap in daken.

Door onze jarenlange ervaring van dakwerken in regio Mechelen, hebben wij ervaring met alle soorten dakwerken, zowel voor platte daken als hellende daken. We voeren zowel commerciële als particuliere dakwerken uit.

Onze dakwerken diensten

Dakwerken Nieuwbouw: Plaatsing van een nieuw dak voor uw nieuwbouw project. Dit kan een hellend dak met leien / dakpannen of andere dakbedekking zijn, of een plat dak met EPDM-bekleding zijn. Telkens met correct uitgevoerde dakisolatie.

Dakrenovatie: Renovatie van alle platte en hellende daken. Dakrenovatie Mechelen voor kleine of grote projecten, opvolging van a tot z voor alle soorten dakwerken.

Dakisolatie: Een dakisolatie is goed voor het milieu én je portefeuille. Isolatiewerken éénmalig laten uitvoeren biedt je diverse langetermijnvoordelen. Met isolatiewerken beperkt het warmteverlies van je woning, wat enerzijds je comfort verhoogt en anderzijds je energiefactuur met maar liefst 30% verlaagt.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kunt u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters (met Velux) en koepels

Dakgoten: het plaatsen van van dakgoten en/of vervangen van (zink) dakgoten

Velux ramen: het installeren van Velux dakramen

Commerciële dakwerken: Voor bedrijven, nieuwbouw of renovatie en meer…

Dakkapel plaatsen: Het plaatsen van dakkapellen

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend offerte

Dakwerken Mechelen

Dakisolatie Mechelen

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen, als een dak niet voldoende is geïsoleerd, wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren.

Dakisolatie kan toegepast worden op elk dak (plat of hellend) en kan binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende isolatie merken zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

Dakrenovatie Mechelen

Welke dakwerken in Mechelen nodig zijn voor een dakrenovatie is afhankelijk van de staat van jouw dak, type dak (hellend dak of plat dak) en de materiaalkeuze van de dakbedekking.

Elk dak is anders, dus elke dak renovatie zal ook anders zijn zoals: simpele dakherstelling / dakreparatie, oude dakbedekking verwijderen & nieuwe dakbedekking plaatsen, overzetdak plaatsen, nieuwe dakconstructie, dakramen plaatsen of een combinatie van verschillende dakwerken. Wij helpen u graag met renovatie van uw dak.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en oplossing op maat.

dakrenovatie Mechelen

Vraag Vrijblijvend Offerte Aan!

Platte Daken Dakwerken Mechelen

Platte daken met de juiste dakbedekking hebben weinig onderhoud nodig. Bij AA-Dakwerken zijn we gespecialiseerd in EPDM en roofing. Bij EPDM wordt het dak bedekt met een sterk folie gemaakt van speciaal rubber. Dit folie gaat lang mee en vergt geen onderhoud. Samen met bekende leveranciers als Iko en Icopal leveren we bij elke klant de beste kwaliteit voor uw platte dak.

Bij roofing (bitumen) brengen we 2 lagen aan op het dak. De eerste laag vormt een onderlaag waar de tweede laag bovenop wordt gelegd. Vervolgens worden de delen aan elkaar vast gebrand en wordt alles netjes afgewerkt met leislag

Professionele Dakwerker Regio Mechelen

Woonachtig te Mechelen en op zoek naar een dakwerker die niet enkel dakwerken uitvoert, maar u ook bijstaat met vakkundig advies? Een dak is het visitekaartje van een woning en zorgt voor essentiële bescherming tegen alle weersomstandigheden. Daarom staat  dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken u graag bij met advies tijdens de materiaal keuze uit verschillende soorten dakbedekking (dakpannen, natuur leien, kunst leien, epdm / roofing,…) en zorgen we voor de perfecte plaatsing van de nieuwe dak constructie / renovatie, dakgoten en het nodige zinkwerk. Voor elk nieuw dak of gerenoveerd dak, hellende daken of platte daken.