Dakwerken Mechelen

Op zoek naar een team ervaren dakwerkers voor dakwerken Mechelen? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u onmiddellijk bij de juiste dakwerker. Sinds 2005 zijn we actief als dakwerker in Mechelen en omstreken. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd vakmanschap in dakwerken.

Op Antwerpse Algemene Dakwerken kunt u rekenen voor alle dakwerken aan zowel hellende daken of platte daken regio Mechelen. Wij werken snel, netjes en leveren altijd hoge kwaliteit. Telkens rekening houdend met uw budget, zowel voor kleine als grote projecten.

Verschillende dakwerken te Mechelen

Dakwerken Nieuwbouw: Plaatsing van een nieuw dak voor uw nieuwbouw project. Een dak met (leien) dakpannen, andere soorten dakbedekking of een plat dak met EPDM dakbedekking / Roofing (bitumen).

Dakrenovatie: Dakrenovatie voor platte en hellende daken.

Dakisolatie: Dakisolatie van uw dak, rekening houdend met de Vlaamse dakisolatienorm van 2020 en uw budget.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kunt u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters (met Velux) en koepels.

Dakgoten: het plaatsen van van dakgoten en/of vervangen van (zink) dakgoten.

Velux ramen: het installeren van Velux dakramen.

Commerciële dakwerken: industriële dakwerken voor bedrijven: nieuwbouw of renovatie.

Dakkapel plaatsen: Het plaatsen van dakkapellen.

Daktimmerwerken

Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis offerte op maat. Wij staan u graag bij met persoonlijk advies voor uw dakwerken Mechelen, ook voor gevelbekleding en gevelrenovatie kunt u bij ons terecht.

Dakwerken Mechelen

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen?

Dakisolatie Mechelen

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. In elke woning stijgt de warmte naar boven, als een dak niet voldoende is geïsoleerd wordt tot 30% van de gestookte energie verloren.

Dakisolatie aanbrengen kan op verschillende manieren, met verschillende soorten isolatiematerialen (minerale wol, XPS-platen, PUR- of PIR-platen, EPS-platen, Cellulosevlokken,…). Afhankelijk van het soort dak (hellend of plat) worden er verschillende isolatietechnieken gebruikt. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing rekening houdend met uw budget.

Bij het isoleren van uw dak in Mechelen gebruiken we telkens materialen van bekende en bewezen kwalitatieve isolatie merken zoals: Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

Dakrenovatie Mechelen

Welke dakwerken in Mechelen nodig zijn voor een dakrenovatie is afhankelijk van de staat van jouw dak, type dak en de materiaalkeuze van de dakbedekking.

Elk dak is anders, dus elke dakrenovatie zal ook anders zijn. Je hebt bijvoorbeeld niet dezelfde dakwerken nodig als je een bitumen dakbedekking hebt (plat dak) dan voor een pannendak (hellend dak). Denk je eraan om extra vierkante meters te creëren met een dakkapel of met een dakvenster te zorgen voor extra lichtinval? Of is het gewoon tijd voor nieuwe dakbedekking? Dan staan we je graag bij met vrijblijvend advies en bespreken we graag de mogelijkheden.

De eerste stap is altijd een grondige inspectie van het dak. Zo kunnen onze dakdekker specialisten vaststellen welke dakwerken er nodig zijn om je dak weer in topconditie te brengen. Contacteer vandaag nog en we helpen je snel verder!

dakrenovatie Mechelen
platte daken dakwerken mechelen

Platte Daken Dakwerken Mechelen

Platte daken zijn erg populair in Mechelen. Dit komt enerzijds doordat ze de ruimte in je woning optimaal laten benutten, maar ook omdat het aansluit bij de moderne bouwstijl van de hedendaagse architectuur. Daarnaast investeren steeds meer mensen in zonnepanelen. Een plat dak garandeert een hoger rendement, omdat ze in de gewenste hellingsgraad en richting kunnen worden opgesteld.

Hoewel de levensduur van een plat dak korter is dan die van een hellend dak, maakt dakwerker Antwerpse Dakwerken gebruik van kwalitatieve materialen zodat jij nog tientallen jaren van jouw plat dak kunt genieten zonder zorgen. AA-Dakwerken werkt hoofdzakelijk met twee soorten dakbedekking: EPDM en Roofing. Deze dakbedekkingen zijn zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje.

Wij staan u graag bij voor al uw dakwerken aan uw platte dak in Mechelen: van het aanleggen van een nieuw plat dak tot het renovatie of isoleren ervan, wij helpen je graag verder.