Dakwerken Mechelen

Op zoek naar een team specialist dakwerkers voor dakwerken Mechelen? Bij Antwerpse Algemene Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds 2005 zijn we actief in regio Mechelen en omstreken. We beschikken dus over meer dan 15 jaar ervaring & gespecialiseerd vakmanschap.

Door onze jarenlange ervaring van dakwerken in regio Mechelen, hebben wij ervaring met alle type dakwerken, zowel voor platte daken als hellende daken. We voeren zowel commerciële als particuliere dakwerken uit.

Een overzicht van onze dakwerken diensten:

Dakwerken Nieuwbouw: Plaatsing van een nieuw dak voor uw nieuwbouwproject. Dit kan zowel een hellend dak met leien, als een plat dak met EPDM-bekleding zijn.

Dakrenovatie: Renovatie van platte en hellende daken. Kleine of grote projecten, opvolging van a tot z voor alle soorten dakwerken.

Dakisolatie: Een dakisolatie is goed voor het milieu én je portefeuille. Isolatiewerken éénmalig laten uitvoeren biedt je diverse langetermijnvoordelen. Je beperkt het warmteverlies van je woning, wat enerzijds je comfort verhoogt en anderzijds je energiefactuur met maar liefst 30% verlaagt.

Dakvenster & Koepels: Bij ons kunt u steeds terecht voor het plaatsen of vervangen van dakvensters en koepels

Commerciële dakwerken Mechelen voor bedrijven en meer…

Dakwerken Mechelen

Professionele Dakwerker Mechelen

Woonachtig te Mechelen en op zoek naar een dakwerker die niet enkel dakwerken uitvoert, maar u ook bijstaat met vakkundig advies? Een dak is het visitekaartje van een woning en zorgt voor essentiële bescherming tegen alle weersomstandigheden. Daarom staat Antwerpse Algemene Dakwerken u graag bij met advies tijdens de materiaalkeuze (leien, dakpannen,…) en zorgen we voor de perfecte plaatsing van de nieuwe dak constructie / renovatie, dakgoten en het nodige zinkwerk. Voor elk nieuw dak of gerenoveerd dak, hellende daken of platte daken.

Niet enkel bij de dakwerken zelf, maar ook bij het aanvragen van premies voor dakwerken Mechelen bieden wij u graag premiebegeleiding aan.

Dakwerken Mechelen? Vraag Vrijblijvend Offerte Aan!