Dakwerken Aartselaar

Als u in de omgeving van Aartselaar op zoek bent naar gespecialiseerd bedrijf in dakwerken, dan bent u bij de Antwerpse Algemene Dakwerken aan het juiste adres. Al sinds 2005 is ons bedrijf actief in Antwerpen en omstreken. Door de jarenlange ervaring is AA-Dakwerken een begrip geworden in de Antwerpse regio en staan we als bedrijf bekend om onze kwaliteit en service.

Dakwerken Aartselaar

Dakrenovatie of Nieuwbouwprojecten te Aartselaar

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of historisch panden, we kunnen elke klus aan. Samen met u kijken we naar uw wensen en krijgt u van ons gratis advies op maat. Bij oude panden kunnen we verschillende dakrenovaties uitvoeren. We kunnen voor u een volledig nieuw dak plaatsen, maar ook alleen het vervangen van de dakbedekking is een mogelijkheid. Uiteraard gebruiken we de beste materialen en zorgen we er voor dat u dak weer zo lang mogelijk mee gaat.

Ook kunnen we bij het plaatsen van nieuwe dakbedekking een onderdak plaatsen. Oudere huizen en panden hebben vaak geen onderdak terwijl dit best belangrijk is. Een onderdak vormt een beschermlaag tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking. Wanneer u bij een renovatie dus nieuwe dakbedekking en een onderdak laat plaatsen, is het ook slim om te kijken of eventuele isolatie nodig is.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen?