Vraag een prijsofferte aan

Reviews

Heb dit jaar beroep gedaan om een 4tal daken te vernieuwen,alsook de constructie van het puntdak ,ben heel te vreden over de voltooide werken.Daar komt nog bij dat deze firma de laagste in prijs was van de 5 firma’s die ik heb aangesproken.Ook de vriendelijkheid van de mannen is leuk meegenomen.

Robin Rousseau

Professioneel team van mensen die weten waarmee ze bezig zijn! Dakwerken,pleisterwerken aan gevel en binnenin zijn tot in de puntjes afgewerkt. Ook het opruimen en de opkuis nadien gebeurde. Prima opvolging van de werf van begin tot eindeEen dikke dankjewel aan Artur en zijn team! Wij zullen niet nalaten om jullie aan te bevelen bij vrienden en kennissen alsook zullen wij in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten.

Dominic & Rosy
TOP TEAM! Fantastische samenwerking gezien waardoor alles zeer vlot verliep, een kwalitatief resultaat waar wij zeer tevreden over zijn, ik kan jullie alleen maar aanraden.
Peter Coertjens
Het was wat lang wachten desondanks we al ons voorschot betaald hadden maar van de werken aan onze dakgoot zijn we zeer tevreden en in één dag was alles netjes afgewerkt. Top vaklui !
Ben Raes
Zoals werd afgesproken alles optimaal en in een absolute korte tijd volgens overeenkomst uitgevoerd. Is zeker een aanrader.
Rudy Maes
top service, top team… wij zijn heel tevreden van het resultaat
Anne Theiss

Wij zijn super tevreden, heel goede service!

Regine Van Houtte
correcte firma, juiste prijs en prima afwerking
Margot Plancke

Goed werk geleverd in een korte tijdspanne.

Silke De Donder