Dakwerken Deurne

Op zoek naar de beste dakwerker voor dakwerken Deurne? Dan bent u bij Antwerpse Algemene Dakwerken voor al uw dakwerken aan het juiste adres. Sinds 2005 is ons dakwerkers bedrijf actief in Deurne, regio Antwerpen en omstreken.

We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor verschillende dakwerken project: zowel renovatie als nieuwbouwprojecten, voor platte daken en hellende daken. Wij staan uw graag zo snel mogelijk ten dienste!

Een kort overzicht van alle dakwerken diensten:
• Dakrenovatie
• Dakisolatie – isolatie van uw dak / isolatie van de zolder
• Nieuwbouwprojecten – nieuw dak plaatsen of daktimmerwerken
• Zolder renovatie
• Plaatsen van velux dakramen en dakkapellen
• Dakwerken voor schuine daken (verschillende soorten dakbedekking: dakpannen, leien,…)
• Dakwerken voor platte daken (roofing /bitumen , epdm,…)
• Gevelbekleding
• Dakreparaties
• En meer…

dakrenovatie Deurne

Dakrenovatie Deurne

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken in Deurne kunt u terecht voor meerdere soorten dakrenovatiewerken:

• Nieuwe dakbedekking plaatsen of vervangen van de oude dakbedekking (platte daken & hellende daken)
• Plaatsing van dakisolatie
• Plaatsen van onderdak
• Plaatsen van een volledig nieuw dak
• Combinatie van dakrenovatiewerken

Uiteraard kijken wij vooraf samen met u naar de materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Dit advies bieden we gratis en vrijblijvend aan. Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakwerkers materialen van hoge kwaliteit die hun sterkte en duurzaamheid in de loop van de jaren bewezen hebben aan een scherpe prijs. Zo kan uw dak nog jarenlang meegaan.

dakrenovatie Deurne

Dakisolatie Deurne

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. In elke woning stijgt de warmte naar boven, als een dak niet voldoende is geïsoleerd wordt tot 30% van de gestookte energie verloren. Een goed geïsoleerd dak is dus altijd voordelig voor uw portemonnee.

Dakisolatie aanbrengen kan op verschillende manieren, met verschillende soorten isolatiematerialen (minerale wol, XPS-platen, PUR- of PIR-platen, EPS-platen, Cellulosevlokken,…). Afhankelijk van het soort dak (hellend of plat) worden er verschillende isolatietechnieken gebruikt. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing rekening houdend met uw budget.

Bij het isoleren van uw dak in Deurne gebruiken we telkens materialen van bekende en bewezen kwalitatieve isolatie merken zoals: Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

dakisolatie Deurne

Vraag volledig een vrijblijvende offerte aan!

Platte Daken Deurne

Hoewel de levensduur van een plat dak korter is dan die van een hellend dak, gebruikt Antwerpen Dakwerken kwaliteitsmaterialen zodat u zorgeloos tientallen jaren van uw plat dak in Deurne kunt genieten. AA Dakwerken werkt voornamelijk met twee soorten dakbedekking: EPDM en roofing (bitumen). Deze dakbedekkingen zijn zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje.

Wij helpen u graag met al uw wensen op het gebied van dakbedekking voor uw platte dak in Deurne: van het plaatsen van een nieuw plat dak tot het renoveren of isoleren, wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw wensen.

platte daken Deurne

Ervaren Dakwerker Deurne

Een betrouwbare dakwerker in Deurne gezocht? Ons team van erkende dakdekkers staat iedere dag klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit dakwerken. Wij beschikken over alle nodige machines en kennis om uw dakwerken in Deurne op een vakkundige manier aan te pakken. Als dakwerker bieden we ook u premiebegeleiding aan, zo kijken we naar de verschillende premies (verlaagd btw tarief, overkoepelende renovatiepremie,….)  waar u recht op heeft, zo zijn er naast de standaard premies ook gemeentelijke premies voor Deurne Dakwerken van stad Antwerpen.

Tijdens een samenwerking kunt u rekenen op: advies, meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken, dakisolatie en renovatie. U bent verzekerd van een correct & tijdig verloop van uw project. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Dakwerken Deurne

Dakwerker Antwerpse Algemene Dakwerken is actief in 2100 Deurne Antwerpen, en omliggende gemeenten: Borgerhout, Zandvliet, Berendrecht, Berchem, Merksem, Borsbeek, Wilrijk, Schoten, Hoboken, Ekeren.