Dakwerken Boechout – Dakwerkers met ervaring in Boechout

Dakwerken Boechout: een goede dakwerker gezocht? In de regio Boechout moet u best bij dakwerken Antwerpse Algemene Dakwerken zijn. Onze bouwonderneming heeft jarenlange ervaring met alle soorten dakwerken, renovatiewerken en restauratiewerken. We werken voor particulieren en zakelijke klanten regio Boechout.

Dakwerken Boechout

Dakwerken met advies in Boechout

Een dak heeft een grote impact op hoe uw woning eruit ziet en zorgt ook voor nodige bescherming tegen alle weeromstandigheden. Daarom staat AA-Dakwerken u graag bij met deskundig advies over dakwerken.

Niet alleen maar over de algemene uitvoer van de werken, maar ook bij de verschillende keuzes bij het plaatsen van een nieuw dak bieden we advies aan: de keuze van de juiste dakpannen of andere dakbedekking, dakisolatie, afwerking en meer. Telkens rekening houdend met een langste levensduur van uw dak.

Wilt u uw dak renoveren? Via de premies van de Vlaamse overheid kan u een flink stuk van de kosten terugbetaald krijgen. Voornamelijk gaat dit over het afbreken en vervangen van een dakconstructie, maar ook bij het isoleren van een woning. Bovendien zijn er ook lokale premies, enkel voor de Antwerpse regio en stedelijke premies voor Boechout. Ook voor de aanvraag van premies staan we u graag bij met deskundig advies.