Dakwerken Zandvliet

Dakwerker gezocht voor dakwerken Zandvliet? Dan bent u bij Antwerpse Algemene Dakwerken aan het juiste adres. Sinds 2005 is ons bedrijf actief als dakwerker in regio Zandvliet, Antwerpen en omstreken.

Als dakwerker in Zandvliet kunt u terecht bij ons voor diverse dakwerken: het plaatsen van een nieuw dak, dakrenovatie, dakisolatie, en meer. Zowel voor uw hellend dak als plat dak.

Onze dakwerken diensten regio Zandvliet

  • Algemene dakwerken voor hellende daken
  • Algemene dakwerken voor platte daken
  • Dakrenovatie (+ zolderrenovatie)
  • Dakisolatie
  • Dakramen, Velux dakramen, dakkoepels en dakkapel plaatsen
  • Daktimmerwerken
dakwerken zandvliet

Dakrenovatie Zandvliet

Welke dakwerken in Zandvliet nodig zijn voor een dakrenovatie is afhankelijk van de staat van jouw dak, type dak (hellend dak of plat dak) en de materiaalkeuze van de dakbedekking.

Elk dak is anders, dus elke dak renovatie zal ook anders zijn zoals: simpele dakherstelling / dakreparatie, oude dakbedekking verwijderen & nieuwe dakbedekking plaatsen, overzetdak plaatsen, nieuwe dakconstructie, dakramen plaatsen of een combinatie van verschillende dakwerken. Wij helpen u graag met renovatie van uw dak.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en oplossing op maat.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen?

Dakisolatie Zandvliet

Een dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen, als een dak niet voldoende is geïsoleerd, wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren.

Dakisolatie kan toegepast worden op elk dak (plat of hellend) en kan binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende isolatie merken zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al de door ons gerenoveerde en geïsoleerde daken voldoen aan de isolatienorm uit 2020.

Onze dakwerken vindt u terug over de volledige Antwerpse regio: Stabroek, Hoevenen, Berendrecht, Borgerhout, Deurne, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk en Hoboken.

Platte Daken Zandvliet

Platte daken met de juiste dakbedekking hebben weinig onderhoud nodig. Bij AA-Dakwerken zijn we gespecialiseerd in EPDM en roofing. Bij EPDM wordt het dak bedekt met een sterk folie gemaakt van speciaal rubber. Dit folie gaat lang mee en vergt geen onderhoud. Samen met bekende leveranciers als Iko en Icopal leveren we bij elke klant de beste kwaliteit voor uw platte dak.

Bij roofing (bitumen) brengen we 2 lagen aan op het dak. De eerste laag vormt een onderlaag waar de tweede laag bovenop wordt gelegd. Vervolgens worden de delen aan elkaar vast gebrand en wordt alles netjes afgewerkt met leislag.

Premies Dakwerken Zandvliet

Via verschillende premies van de Vlaamse overheid kan u een flink stuk van de kosten voor dakwerken terugbetaald krijgen. Zoals het verlaagd BTW-tarief, overkoepelende renovatiepremie, dakisolatie premies, alsook lokale premies van Zandvliet. We staan u graag bij met premiebegeleiding.

Vrijblijvende offerte dakwerken Zandvliet

Ons team van professionele dakwerkers staat iedere dag klaar om de mensen in de regio van Zandvliet te voorzien van de beste kwaliteit dakwerken. Naast een hoogstaande afwerkingsniveau mag u bij ons steeds rekenen op gratis advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden voor alle soorten dakwerken.

Onze dakwerken worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.