Industriële Dakrenovatie

Bij Antwerpse Algemene Dakwerken zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige dakrenovaties voor industriële gebouwen. Het is cruciaal om een sterk en goed onderhouden industrieel dak te hebben. Dit beschermt niet alleen uw bedrijfsmiddelen, maar helpt ook energiekosten te verlagen en de waarde van uw eigendom te behouden. Of u nu een volledige dakrenovatie nodig heeft of de plaatsing van een nieuwe dakbedekking, onze ervaren teams leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Industriële dakrenovatie

Dakrenovaties voor verschillende industriële gebouwen

Industriële dakrenovatie is een van onze kernspecialiteiten. We begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het werken aan grote daken van industriële gebouwen. Of het nu gaat om asbestverwijdering uit oude asbesthoudende golfplaten of het plaatsen van moderne sandwichpanelen, wij zorgen voor een veilige en efficiënte uitvoering van alle werkzaamheden.

Dakrenovatie voor Platte Daken: Onze platte daken zijn perfect afgestemd op industriële toepassingen. Ze combineren duurzaamheid met functionaliteit, wat ze ideaal maakt voor elk bedrijfspand.

Dakrenovatie voor Hellende Daken: Zowel voor nieuwe constructies als voor renovaties, onze hellende daken zijn niet alleen mooi maar ook praktisch, en bieden een duurzame oplossing die esthetisch plezierig is.

Het belang van isolatie voor zowel platte als hellende daken in industriële toepassingen kan niet genoeg benadrukt worden, waarbij we diverse renovatieopties bieden zoals isolatiedikte, zonnepanelen en anti-condensatie oplossingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Asbestverwijdering en -sanering

Veiligheid staat bij ons voorop, vooral bij de verwijdering van asbest uit industriële daken. Ons team van experts is getraind in veilige asbestverwijdering, waarbij we zorgen dat alle regelgeving wordt nageleefd om uw werkplek veilig en asbestvrij te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het renoveren van industriële daken, waarbij de nadruk ligt op het belang van sterke dakbedekking voor isolatie en algehele bescherming van de inhoud van het gebouw.

Installatie van Zonnepanelen

Duurzaamheid is cruciaal voor toekomstige generaties. Bij de renovatie van industriële daken bieden we ook de optie om zonnepanelen te installeren. Dit niet alleen verbetert de energie-efficiëntie van uw pand, maar zorgt ook voor een langdurige vermindering van uw energiekosten.

Renovatie van Gevels

Naast dakwerken, bieden we ook industriële gevelrenovatie aan. Onze gevelbekleding diensten zorgen voor een verbeterde uitstraling en bescherming van uw industriële panden.

Dakwerken aan industriegebouw

Waarom Kiezen voor AA-Dakwerken?

  • Uitvoerige Expertise: Jarenlange ervaring in industriële dakrenovaties en dakwerken.
  • Beste Materialen: Wij gebruiken enkel de beste materialen die duurzaamheid garanderen.
  • Aangepaste Oplossingen: Elk project is uniek. Wij bieden oplossingen die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd.
  • Begeleiding bij aanvraag premies en subsidies: Er zijn verschillende premies en subsidies beschikbaar om bedrijven aan te moedigen asbestdaken te vervangen en/of te voldoen aan de huidige isolatienormen.