Platte Daken Dakwerken in Wilrijk

Bent u opzoek naar een dakwerker voor uw platte dak in Wilrijk? Stop met zoeken, bij Antwerpse Algemene Dakwerken moet u wezen. In Antwerpen zijn we namelijk echt een begrip dankzij onze jarenlange kennis, hoogwaardige afwerking, professionele aanpak en uitstekende begeleiding. Voor een nieuw of gerenoveerd plat dak bent u kortom bij AA Dakwerken aan het juiste adres.

Onze materialen voor de beste platte daken in en rondom Wilrijk

Roofing (ook wel Bitumen genoemd)

plat dak in wilrijk

Maar ook Roofing is een populaire dakbedekking van platte daken. Bij Antwerpse Algemene Dakwerken plaatsen we twee lagen roofing: eerst een onderlaag en dan een toplaag met leislag. Dit zorgt voor extra dekking en uitstekende bescherming van uw platte dak in Wilrijk. Een ander groot pluspunt is dat het een goedkoper alternatief is.

Plat daken isoleren en renoveren

plat dak isolatie wilrijk

Verder is het ook mogelijk om uw Wilrijkse dak te renoveren en/of te isoleren. Hierbij kan er een nieuwe dakbedekking of onderdak geplaatst worden. Qua dakisolatie kunnen we uw dak langs buiten (warm dak) of langs binnen (koud dak) efficiënt en duurzaam isoleren.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

EPDM Dakbedekking Plat dak

Een populair materiaal voor het bedekken van platte daken is EPDM, dankzij de lange levensduur, de elastische eigenschappen en het feit dat het beloopbaar blijft. Daar bovenop komt het altijd fijne feit dat er hiervoor nauwelijks onderhoud nodig is en dat beschadigingen vrij makkelijk te herstellen zijn. U zult met EPDM dus haast geen omkijken meer hebben naar uw platte dak in Wilrijk.

Volledig nieuw plat dak

U heeft twee opties indien u een nieuw dak wilt: of u kiest enkel voor nieuwe dakbedekking of u kiest voor een volledig nieuw dak. In het geval van een volledig nieuw dak zal niet alleen de dakbedekking, maar ook de dakconstructie met het onderdak vernieuwd worden. Voor welke optie u ook kiest, bij AA Dakwerken kunt u op het materiaal vertrouwen. Zo werken we alleen met de beste leveranciers, zoals IKO en ICOPAL.

Platte dakwerken in Wilrijk

Een professionele service tegen een scherpe prijs

Verschillende factoren beïnvloeden de prijs voor uw nieuwe of vernieuwde platte dak: het voorwerk, de plaatsing, de dakconstructie, het dakoppervlakte en de benodigde isolatie. We bespreken graag al deze factoren met u. AA Dakwerken is een ervaren dakwerker met jarenlange ervaring, bij ons bent u verzekerd van professioneel advies. Ook bieden we u graag premiebegeleiding aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Heb dit jaar beroep gedaan om een 4tal daken te vernieuwen,alsook de constructie van het puntdak ,ben heel te vreden over de voltooide werken.Daar komt nog bij dat deze firma de laagste in prijs was van de 5 firma’s die ik heb aangesproken.Ook de vriendelijkheid van de mannen is leuk meegenomen.

Professioneel team van mensen die weten waarmee ze bezig zijn! Dakwerken,pleisterwerken aan gevel en binnenin zijn tot in de puntjes afgewerkt. Ook het opruimen en de opkuis nadien gebeurde. Prima opvolging van de werf van begin tot eindeEen dikke dankjewel aan Artur en zijn team! Wij zullen niet nalaten om jullie aan te bevelen bij vrienden en kennissen alsook zullen wij in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten.

TOP TEAM! Fantastische samenwerking gezien waardoor alles zeer vlot verliep, een kwalitatief resultaat waar wij zeer tevreden over zijn, ik kan jullie alleen maar aanraden.
Het was wat lang wachten desondanks we al ons voorschot betaald hadden maar van de werken aan onze dakgoot zijn we zeer tevreden en in één dag was alles netjes afgewerkt. Top vaklui !
Zoals werd afgesproken alles optimaal en in een absolute korte tijd volgens overeenkomst uitgevoerd. Is zeker een aanrader.
top service, top team… wij zijn heel tevreden van het resultaat

Wij zijn super tevreden, heel goede service!

correcte firma, juiste prijs en prima afwerking

Goed werk geleverd in een korte tijdspanne.

aa dakwerken plat dak