Dakisolatie Wilrijk

Wilt u graag uw dak in Wilrijk laten isoleren? Laat uw dakisolatie uitvoeren door Antwerpse Algemene Dakwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we echte dakisolatie experts genoemd worden. AA Dakwerken staat voor kwaliteit, vakmanschap, efficiënte én lage kosten.

Waarom een goed geïsoleerd dak belangrijk is…

Dakisolatie is belangrijk: wanneer uw dak niet goed geïsoleerd is, dan kan er maar liefst een kwart van de gestookte warmte verloren gaan. Warmte stijgt naar boven, het is dus belangrijk dat uw dak in Wilrijk goed geïsoleerd is. Met de AA Dakwerken dakisolatie kunt u uw huis veel efficiënter verwarmen en zult u ook nog eens minder energiekosten gaan betalen. Dankzij onze jarenlange ervaringen weten we met welke materialen we het beste kunnen werken, zo werken we alleen maar met de beste leveranciers, zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA. Al onze geïsoleerde daken en dakrenovaties voldoen dan ook aan de nieuwe isolatienorm van 2020.

Dakisolatie voor Hellende Daken

isolatie hellend dak Wilrijk

We kunnen hellende daken zowel langs buiten als langs binnen isoleren. Het voordeel van langs buiten isoleren is dat uw woning van binnen onaangetast blijft, wel moet hiervoor de dakbedekking verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Bij het langs binnen isoleren is het tegenovergestelde van toepassing: uw dak blijft helemaal in tact, maar van binnen worden de muren geïsoleerd. Dit is vaak een minder grote klus waardoor de kosten ook lager liggen.

Dakisolatie voor Platte Daken

plat dak isolatie wilrijk

Ook uw platte dak kunnen we in Wilrijk uitstekend isoleren: langs buiten (warm dak) of langs binnen (koud dak). Bij het langs buiten isoleren wordt de draagconstructie mee geïsoleerd, dit verkleint de kans op scheuren doordat het temperatuurverschil kleiner is. Het langs binnen isoleren wordt meestal toegepast wanneer het niet mogelijk is om de isolatie buiten te plaatsen.  We plaatsen dan de isolatie tussen de balken van de dakconstructie.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Ook de zolder isoleren?

Heeft uw hellende dak een zolderkamer die u eigenlijk niet gebruikt? Dan kunt u ervoor kiezen om niet het dak maar de zoldervloer te isoleren. Het te verwarmen oppervlakte wordt zo kleiner en u kunt efficiënter verwarmen. De isolatie kan tussen de vloerbalken of bovenop de vloer geplaatst worden.

AA Dakwerken Wilrijk

Uitstekende begeleiding tegen een scherpe prijs

Bent u benieuwd naar onze dakisolatie prijzen of bent u op zoek naar andere dakwerken diensten in regio Wilrijk? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan. Benieuwd naar de dakisolatie premie? We staan u verder ook graag bij met premiebegeleiding.

Dakwerken Wilrijk

“Heb dit jaar beroep gedaan om een 4tal daken te vernieuwen,alsook de constructie van het puntdak ,ben heel te vreden over de voltooide werken.Daar komt nog bij dat deze firma de laagste in prijs was van de 5 firma’s die ik heb aangesproken.Ook de vriendelijkheid van de mannen is leuk meegenomen.”

“top service, top team… wij zijn heel tevreden van het resultaat”