Dakwerken Hellende Daken Wilrijk

Wilt u graag uw hellende dak in Wilrijk laten plaatsen, renoveren of herstellen? Antwerpse Algemene Dakwerken staat u graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over alle nodige kennis voor het afleveren van de beste hellende daken. Niet voor niets zijn we in Wilrijk en omstreken dé dakwerker specialist.

Dakpannen

dakrenovatie van nieuw dak wilrijk

Dakpannen zijn een bekend soort dakbedekking van hellende daken. Vroeger werden vooral keramische dakpannen (van klei) gebruikt, maar tegenwoordig kan er uit een breed assortiment betonpannen gekozen worden. Dakpannen kennen meerdere voordelen: ze gaan lang mee, ze zijn voordelig en er is veel keuze, zowel qua materiaal als qua vorm.

Leien daken

leien dak wilrijk

Het plaatsen van leien op een hellend dak is een uitdagende klus, gelukkig beschikt AA Dakwerken over alle expertise om dit werk tot in de perfectie uit te voeren. Zo maken we prachtige dakvormen voor uw hellende dak in Wilrijk en integreren we het leien dak in uw gevel. Het aanleggen van een leien dak is een arbeidsintensief werkje, hierdoor is het ook een duurdere optie.

Een Zinken Dak Laten Plaatsen?

Uw hellende dak in Wilrijk kan ten slotte ook afgewerkt worden met zink, dit materiaal wordt veel gebruikt voor moderne woningen met afwijkende of ongewone dakconstructies. Ook dit is een klus die onze gespecialiseerde dakwerkers uitstekend kunnen uitvoeren, zo krijgt u flexibele en duurzame dakbedekking met een unieke uitstraling.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Bevat uw Dak in Wilrijk Asbest?

Een dak met oude leien of golfplaten kan asbest bevatten. Wilt u een dergelijk dak laten behandelen? Een asbest dak kan niet gereinigd worden, er zal een nieuwe dakbedekking aangelegd moeten worden. Wij helpen u hier graag mee.

AA Dakwerken: Mooie hellende daken

Efficiënte service en een voordelige prijs

Elke dakbedekking kent weer zo haar prijs en geschatte levensduur. Bent u benieuwd naar de beste dakbedekking en bijbehorende kosten voor uw hellende dak in Wilrijk? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan. Verder kunt u bij ons ook terecht voor premiebegeleiding.

Dakwerken Wilrijk

“Heb dit jaar beroep gedaan om een 4tal daken te vernieuwen,alsook de constructie van het puntdak ,ben heel te vreden over de voltooide werken.Daar komt nog bij dat deze firma de laagste in prijs was van de 5 firma’s die ik heb aangesproken.Ook de vriendelijkheid van de mannen is leuk meegenomen.”

“top service, top team… wij zijn heel tevreden van het resultaat”