Roofing Antwerpen

Op zoek naar roofing Antwerpen? Dan bent u bij AA-dakwerken aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken voor platte daken en zijn dan ook de perfecte partner voor al uw roofing dakwerken.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het vak en kunnen u dan ook adviseren en begeleiden bij al uw dakwerken. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij staan graag voor u klaar.

Roofing Antwerpen

Wat is Roofing?

Roofing wordt gemaakt uit aardolie en is ook gekend als “bitumen” of “dakleer”. Roofing wordt gemaakt door middel van aardolie in combinatie met polyester of glasvlies. Het wordt op het dak gebrand in verschillende banen, en in verschillende lagen om de waterdichtheid te garanderen.

Hoofdzakelijk wordt het gebruikt als dakbedekking voor platte daken, maar het kan ook aangebracht worden op een licht hellend dak.

De laatste jaren is de kwaliteit van roofing ten opzichte van vroeger sterk verbeterd. De dakbedekking is elastischer, gaat langer mee en is ook goed bestand tegen temperatuurschommelingen.

Hoelang gaat een roofing dak mee?

Een dak met roofing gaat ongeveer 20 à 40 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal, maar ook van de plaatsing. Dus zeker zijn dat je de dakwerken laat uitvoeren door een erkende en ervaren dakwerker is geen overbodige luxe.

Vrijblijvende roofing offerte ontvangen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor jouw roofing dakwerken project regio Antwerpen? Zowel voor nieuwbouw of dakrenovaties regio Antwerpen! Contacteer dan snel AA-dakwerken! Wij helpen je graag verder!