Dakisolatie Kontich

Tijd om uw dak in Kontich te laten isoleren? Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen we ons echte dakisolatie experts noemen. AA-Dakwerken heeft jarenlange ervaring met het isoleren van daken en staat garant voor kwaliteit, vakmanschap,efficiëntie en competitieve prijzen en voldoet volledig volgens de nieuwe isolatienorm van 2020!

De ins en outs van goede dakisolatie

Wanneer uw dak niet goed geïsoleerd is dan gaat er maar liefst ¼ van de warmte verloren. Warmte stijgt namelijk naar boven, met als eindhalte: uw dak. Daarom is het dan ook zo belangrijk dat uw dak goed geïsoleerd is. Een dakisolatie laten uitvoeren door AA-Dakwerken zorgt ervoor dat uw huis veel efficiënter verwarmd wordt en bovendien zult u nog eens minder energiekosten betalen.  Dankzij 15 jaar ervaringen weten we met welke materialen we het beste kunnen werken, zo werken we alleen maar met de beste leveranciers, zoals Iko, Recticel, Rockwool en URSA.

Dakisolatie voor Hellende Daken

dakisolatie in Kontich

Hellende daken kunnen zowel langs buiten als langs binnen worden geïsoleerd. Laat u het dak langs buiten isoleren, dan blijft uw woning onaangetast, maar moet de dakbedekking verwijderd worden en opnieuw geplaatst worden. Door een hellend dak langs binnen te isoleren worden de muren en zolderruimte geïsoleerd.  De keuze hangt vaak af van de staat van uw dak, alsook het budget. Wij helpen u graag om een gepaste keuze te maken.

Dakisolatie voor Platte Daken

Isolatie Plat Dak Kontich

Een plat dak isoleren kan langs buiten (warm dak) of langs binnen (koud dak). Bij het langs buiten isoleren wordt de draagconstructie mee geïsoleerd, dit verkleint de kans op scheuren doordat het temperatuurverschil kleiner is Het langs binnen isoleren wordt meestal toegepast wanneer het niet mogelijk is om de isolatie buiten te plaatsen.  We plaatsen dan de isolatie tussen de balken van de dakconstructie. We geven u graag vrijblijvend advies wat er het beste geschikt is voor uw situatie.

Vraag volledig vrijblijvende een offerte aan!

Ook de zolder isoleren?

Gebruikt u de zolderkamer bitter weinig tot nooit? Dan kunt u kiezen om niet het dak maar de zoldervloer te isoleren. Het verwarmen van de totale oppervlakte wordt zo kleiner en zo kunt u effeciënter verwarmen. Ook voor volledige dakrenovatie projecten kunt u beroep op ons doen.

AA Dakwerken

betaalbare dakisolatie prijzen in Kontich

Bent u benieuwd naar onze dakisolatie prijzen? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan. Benieuwd naar de dakisolatie premie? We staan u verder ook graag bij met premiebegeleiding.

Dakwerken Wilrijk